Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PRIMA ZAPADĂ DIN ALBA, în acest sezon: A nins peste Țara Moților

Ziarul Unirea

Publicat

în

PRIMA ZAPADĂ DIN ALBA, în acest sezon: A nins peste Țara Moților

Prima zăpadă din acest sezon s-a înregistrat astăzi, 18 septembrie, în comuna Horea din județul Alba.

Așa cum reiese și din imaginile postate în mediul online, primii fulgi de nea din Țara Moților au fost întâmpinați cu mult drag de către internauți.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că valorile termice vor fi mult mai scăzute în următoarea perioadă, ca urmare a valului de aer polar care va cuprinde România.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a precizat că valul de aer polar va cuprinde întreaga țară, iar la munte se așteaptă să cadă lapoviță. Meteorologii au anunțat că s-a format un vortex polar în stratosferă, peste Polul Nord, care va aduce temperaturi scăzute de la o lună la alta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea