Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Prezentatorii “ROventura”, emisiunea de reportaje de călătorie, vizită în Cetatea Alba Carolina: Întâlnire cu Chef Toma, fotografii la Photobus, plăcinte și vin, în Parcul sărbătorilor de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prezentatorii “ROventura”, emisiunea de reportaje de călătorie, s-au aflat duminică în vizită în Cetatea Alba Carolina. S-au întâlnit cu Chef Toma, s-au fotografiat la Photobus, au mâncat plăcinte și au băut vin, în Parcul sărbătorilor de iarnă.

Andreea Stravoiu și George Mihai de la Kanal D au ajuns și în Cetatea Alba Carolina. Duminică, îndrăgiții prezentatori, aflați în turneu, au poposit în Cealaltă Capitală, unde au filmat la Muzeul Unirii și în Parcul Sărbătorilor de Iarnă.

Andreea și George s-au întâlnit cu celebrul Chef Toma, chiar în timpul filmărilor pentru un nou serial. Aceștia au mâncat plăcinte tradiționale și s-au încălzit cu un pahar cu ceai sau vin fiert.

https://youtu.be/5-IKU0nG7pg

A fost distracție mare și la Photobus, unde tinerii s-au amuzat și s-au pozat.

“ROventura”, emisiunea de reportaje de călătorie, difuzată la Kanal D, îi are ca prezentatori pe Andreea Stravoiu și George Mihai, care își surprind fanii cu frumuseți nebănuite și povești neștiute, văzute prin ochii lor.

Andreea Stravoiu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea ei în primul sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”. După “Bravo, ai stil!”, Andreea și-a continuat cariera în televiziune și ca reporter, în cadrul “Teo Show”.

Aventurile prin care trec cei doi prezentatori nasc deopotrivă admirația și amuzamentul. Dacă pentru Andreea poate fi o aventură să toace o ceapă în bucătărie ori să facă o plimbare cu căruța, pe ulița satului, George își ia porția de adrenalină dintr-o cursă cu ATV-ul sau cu o tură nebună pe tiroliană.

[nggallery id=7645]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea