Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Polițiștii din Alba au donat sânge, pentru ajutorarea semenilor: „Fiecare picătură de sânge poate să însemne speranță pentru cei aflați în suferință”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Polițiștii din Alba au donat sânge, pentru ajutorarea semenilor: „Fiecare picătură de sânge poate să însemne speranță pentru cei aflați în suferință”

Zeci de polițiști din Alba participă la o campanie de donare de sânge, organizată în contextul ”Zilei Poliției Române, 25 martie”. Perioada dificilă pe care o traversează omenirea din cauza pandemiei de coronavirus ne obligă la solidaritate. Aniversarea Poliției Române se desfășoară, pentru al doilea an, consecutiv, sub semnul misiunilor de protejare a vieții.

În perioada 22- 24 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba participă la campania de donare de sânge intitulată ”Vrem sa ajutam!”.

Campania este organizată în semn de solidaritate față de persoanele care se află într-o situație medicală dificilă și față de cadrele medicale care, de mai bine de un an de zile, îngrijesc bolnavii în condiții speciale, generate de pandemia de coronavirus.

Aceasta se înscrie în cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba de Ziua Poliției Române, 25 martie.

Tichetele de masă primite de polițiști, în urma donării, vor fi folosite în cadrul unei campanii umanitare de care vor beneficia persoanele aflate în dificultate.

YouTube video

„Încurajăm comunitatea să se alăture acestui demers. Fiecare picătură de sânge poate să însemne speranță pentru cei aflați în suferință și poate să ușureze misiunea cadrelor medicale care veghează la sănătatea noastră a tuturor, zi de zi. Această campanie se desfășoară în contextul zilei Poliției Române care va fi sărbătorită în 25 martie. La această campanie umanitară s-au înscris până acum aproximativ 50 de polițiști, iar tichetele de masă care sunt primite în schimbul donării de sânge vor fi folosite în cadrul unei campanii umanitare, organizate în jurul sărbătorii de Paște prin care vom încerca să-i ajutăm pe nevoiași”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

[nggallery id=8131]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea