Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Poezie, filosofie şi mister în prefaţa Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, joi, la Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Sebeş a avut loc astăzi prefaţa Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, care a debutat cu lansarea vinului Muhlbach, vinul festivalului şi al municipiului Sebeş.

La conferinţa de presă care a precedat lansării, au participat primarul oraşului Dorin Nistor, directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga”, profesorul universitar dr. Eugeniu Nistor, un om care a fost mereu aproape de festival şi nu în ultimul rând Florin Coşuleţ, cel care dă „sarea şi piperul” festivalului, venind cu un program cât mai vast şi cu o arie de acoperire pentru toţi, de la cei mai mici până la cei mai experimentaţi.

„În marea lui trecere, Sebeşul are multe poveşti frumoase şi una dintre cele mai frumoase este Lucian Blaga. Acest lucru ne obligă pe noi, administraţia locală să fim atenţi la acest eveniment şi să îl ducem mai departe. Consider că Lucian Blaga, prin operele sale trăieşte, el ne reprezintă pe toţi, este un exemplu pentru toate generaţiile ce vor urma”, a spus Dorin Nistor.

Festivalul se va desfăşura pe parcursul a trei zile cu evenimente deosebite, conferinţe şi lansări de carte.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea