Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO, VIDEO. Platforme subterane de colectare a deșeurilor menajere, amenajate și la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de luni, 22 mai 2017, locuitorii din cartierele M. Kogălniceanu, Aleea Parc şi Valea Frumoasei, din municipiul Sebeş, beneficiază de avantajele sistemelor subterane de colectare a deşeurilor menajere. În urma unui proiect iniţiat şi susţinut de primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, au fost amenajate un număr de 8 platforme subterane de colectare a deşeurilor menajere, valoarea totală a investiţiei fiind de 533.450 lei.

Platformele sunt amplasate în următoarele zone ale oraşului: în cartierul M. Kogalniceanu – 3 platforme subterane a câte 4 containere, în cartierul Aleea Parc – 3 platforme subterane a câte 4 containere, iar în Valea Frumoasei – 2 platforme subterane a câte 4 containere. Pentru o bună gestionare a cantităţilor de deşeuri, o perioadă de timp, cele două sisteme de colectare vor continua să funcţioneze în paralel, în vederea stabilirii graficului de ridicare şi de golire a acestora.

Primarul Dorin Nistor consideră că acesta este un proiect pilot şi este decis ca în cursul acestui an să fie realizate cel puţin 14 platforme în plus, urmând a fi identificate zonele de amplasare. Cu siguranţă, vor fi suplimentate platformele din cartierele M. Kogălniceanu şi Aleea Parc, dar vor fi amplasate sisteme moderne de colectare a deşeurilor şi în cartierele Aleea Lac şi Lucian Blaga.

[nggallery id=4006]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea