FOTO, VIDEO| Petrecerea cu cortul la Mureș, de 1 Mai, a unor tineri din Ciumbrud, oprită de jandarmi. S-au ales cu amenzi și avertismente

Petrecerea de 1 Mai a unor tineri din Ciumbrud a fost oprită de jandarmi. Trei dintre ei s-au ales cu amenzi și alți trei cu avertismente.

ELIT

Șase tineri din Ciumbrud nu au putut să treacă peste „tradiționalul grătar” de 1 Mai, în ciuda faptului că autoritățile au făcut apel la populație să stea în case și să respecte ordonanțele militare.

Mihail David - 2020

Trei dintre tineri și-au așezat corturile pe malul râului Mureș, între localitățile Pagida și Ciumbrud, iar la „petrecere” au chemat încă trei prieteni. Nu au apucat să se bucure cum se cuvine, pentru că au fost surprinși de o patrulă de jandarmi care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Trei dintre aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, iar alți 3 cu avertismente, iar în scurt timp aceștia si-au adunat lucrurile și au plecat spre case.

Deși 1 Mai însemna până acum, relaxare și timp petrecut în natură, trebuie să avem în vedere faptul că este necesar să respectăm, mai mult ca oricând, toate normele impuse pentru a putea trece peste această perioadă cu bine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...