Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Petrecerea cu cortul la Mureș, de 1 Mai, a unor tineri din Ciumbrud, oprită de jandarmi. S-au ales cu amenzi și avertismente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petrecerea de 1 Mai a unor tineri din Ciumbrud a fost oprită de jandarmi. Trei dintre ei s-au ales cu amenzi și alți trei cu avertismente.

Șase tineri din Ciumbrud nu au putut să treacă peste „tradiționalul grătar” de 1 Mai, în ciuda faptului că autoritățile au făcut apel la populație să stea în case și să respecte ordonanțele militare.

YouTube video

Trei dintre tineri și-au așezat corturile pe malul râului Mureș, între localitățile Pagida și Ciumbrud, iar la „petrecere” au chemat încă trei prieteni. Nu au apucat să se bucure cum se cuvine, pentru că au fost surprinși de o patrulă de jandarmi care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Trei dintre aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, iar alți 3 cu avertismente, iar în scurt timp aceștia si-au adunat lucrurile și au plecat spre case.

Deși 1 Mai însemna până acum, relaxare și timp petrecut în natură, trebuie să avem în vedere faptul că este necesar să respectăm, mai mult ca oricând, toate normele impuse pentru a putea trece peste această perioadă cu bine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea