Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Performanță pe gheață la doar 8 ani: Un băiat din Germania, originar din Alba, antrenamente pe patinoarul din Alba Iulia pentru examenul la prima treaptă în patinaj artistic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

David are doar 8 ani și este deja extrem de priceput în arta patinajului artistic. Familia acestuia, originară din Alba Iulia, s-a stabilit la Stuttgart, în urmă cu 13-14 ani, unde băiatul practică acest sport al eleganței.

Băiatul a încălțat patinele pentru prima data la vârsta fragedă, de numai 6 ani, iar de atunci a început să ducă acest hobby la nivel de performanță.

YouTube video

Tânărul activează de doi ani în cadrul unui club local, unde se și antrenează, urmând ca în viitorul apropiat să dea examenul pentru prima categorie în patinaj artistic.

Familia lui David se află în vacanță în Alba Iulia, însă băiatul nu a dorit să renunțe la antrenamente, astfel a încălțat patinele și s-a antrenat pe patinoarul amenajat în Cetatea Alba Carolina.

„Suntem în concediu și nu vrem să întrerupem antrenamentul, vrem să facem mai departe pentru că de la așa multe ore, să reducem total e prea mare diferența, așa că încercăm peste tot unde mergem să păstrăm o continuitate a antrenamentelor”, a explicat mama băiatului.

La momentul actual, antrenamentele lui David nu sunt deloc ușoare, antrenându-se între 16 și 18 ore pe săptămână.

David se poate lăuda cu rezultate remarcabile la concursurile de patinaj din trecut, ocupând locul I la concursurile locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea