Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Percheziții în Alba: Două persoane, REȚINUTE, pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Percheziții în Alba: Două persoane, REȚINUTE, pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Poliţiştii din Sebeș cercetează 3 persoane care sunt bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ar fi împușcat o căprioară, cu o armă de vânătoare artizanală, deținută ilegal. Două persoane au fost reținute. Au fost efectuate 4 percheziții.

În dimineața zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Șugag, au identificat, în trafic, un autoturism, în care se aflau 3 bărbați, de 30, 37 și 43 de ani, din comunele Pianu și Săsciori.

YouTube video

În autoturism au fost găsite lanterne, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, abandonate, pe marginea carosabilului, o centură de vânătoare și 15 cartușe. Într-o grădină de pe raza localității Șugag a fost găsită o armă artizanală de vânătoare. Ulterior, pe raza localității Șugag, a fost găsit cadavrul unei căprioare care prezenta mai multe plăgi împușcate.

Întrucât exista suspiciunea că cei 3 bărbați ar fi fost implicați în săvârșirea unei activități de braconaj cinegetic, în după amiaza zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat 4 percheziții, ocazie cu care au fost identificate mai multe cartușe de vânătoare și petarde cu fitil, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi urmat să fie folosite pentru braconaj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar față de doi dintre bărbați, ambii din comuna Pianu, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 10 martie, toți cei 3 bărbați cercetați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea