Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Parcul Sărbătorilor de Iarna din Alba Iulia, deschis oficial. Mii de luminițe, brad, patinoar și căsuțe ca-n povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Deschiderea Parcului Sarbatorilor de Iarna19Parcul Sărbătorilor de Iarnă 2014 a fost deschis oficial, la Alba Iulia, astăzi, 29 noiembrie, în prezența a zeci de albaiulieni. Brad ecologic cu luminițe, patinoar, scenă în aer liber, căsuțe desprinse din cărțile de povești, cu bunătăți tradiționale și cadouri, sunt câteva dintre surprizele care-i așteptă pe cei care vor ”colinda”, până în 15 ianuarie, Piața Cetății.

La ora 19.00, primarul Mircea Hava și câțiva copii au urcat pe scena special amenajată, pentru a ”aprinde” luminițele din Piața Cetății.

”În seara aceasta am aprins pomul ecologic, pentru că ne doare sufletul să tăiem în fiecare an un pom. Patinoarul este înghețat, este liber pentru toată lumea astăzi, mâine va fi cu câțiva bănuți. Mă bucur că avem acest patinoar, mă bucur că avem această zonă deosebită în care sunt câteva căsuțe, în care oamenii pot veni să se simtă bine. În Alba Iulia, din fericire pentru noi, lumina s-a aprins de foarte mulți ani și o ținem tot timpul aprinsă. Încercăm să luminăm și pe alții care nu au atâta lumină. Îi invit pe toți românii, prin intermediul dumneavoastră, la sărbătoarea de 1 Decembrie”, a spus Mircea Hava.

În Piața Cetății au fost amplasate chioşcuri din lemn destinate desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică, activităţi de comercializare a produselor de artizanat şi a produselor industriale de sezon.

Perioada de funcţionare a patinoarului este din 29 noiembrie până în data de 15 ianuarie 2015, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părţilor, dacă vremea va fi favorabilă.

[nggallery id=2693]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea