Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: O apariție inedită la emisiunea „Chefi la cuțite”! La 70 de ani, motociclistul Ede Sztupi, din Cugir, știe să trăiască viața la intensitate maximă

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe Sztupi Ede, din Cugir, mai toată lume îl știe ca motociclist. Doar cei apropiați îi cunosc și talentele de bucătar, iar după ce a cucerit o țară întreagă la întrunirile moto, biker-ul de la Poalele Drăganei s-a gândit să cucerească și juriul emisiunii „Chefi la cuțite”! O adevărată apariție, la cei 70 de ani ai săi, mai ales că concurentul știe să trăiască viața la intensitate maximă!

Născut în 1948, Ede este motociclist de când se știe. Fie că participă la întâlniri restrânse în cadrul clubului Lupii Sigidavei din Cugir, fie la întâniri mai mari din țară, nu ai cum să nu îl îndrăgești și să rămâi fascinat de povestirile sale, dar și glumele cu care acaparează orice atmosferă.

Pe lângă biker în adevăratul sens al cuvântului, Ede este pasionat și de gătit. Și cum după moartea soției în 2017 a trebuit să își umple timpul, bărbatul a început, printre altele să urmărească emisiunea „Chefi la cuțite”. Și cum provocările i-au plăcut întotdeauna, Ede s-a hotărât să și participe la show-ul culinar. Citește și: FOTO / Un bărbat din Cugir, cel mai în vârstă motociclist din țară: “Suntem suflete libere, pur și simplu ne place pe două roți”

În stilul său inconfundabil, acesta a gătit pentru juriul concursului tocăniță de cartofi în tip secuiesc. Om simplu, acesta nu a avut nevoie de ustensilele speciale puse la dispoziție, briceagul personal cu care este obișnuit a fost suficient.

https://youtu.be/XhnepPyh6Ks

Și după cum a mărturist, nu a concurat pentru a câștiga, bucuria lui fiind că i-a cunoscut pe cei trei chefi: “Toți sunt simpatici, dar ăla grasu parcă-i mai glumeț”, a spus acesta.

Chiar dacă felul pregătit de Ede a obținut doar un cuțit, jurații au fost impresionați de OMUL din fața lor și de povestea lui. Așa au aflat ce reprezintă fiecare insignă de pe vesta lui și tatuajele, ultimul pentru soția lui, Viorica, alături de care a trăit 40 de ani.

Nu doar juriul a fost impresionat de apariția biker-ului cu plete albe căzute pe umeri, reacțiile internauților neîntârziind să apară. Vă redăm doar câteva dintre ele și vom lăsa imaginile video să vă arate, celor care încă nu îl cunoașteți pe Ede, pe omul drag pe care cei care îl știm abia așteptăm să îl reîntâlnim cu orice ocazie.

„M-a emoționat omul ăsta! Ce frumos a vorbit de soția lui. Vă doresc multă putere și sănătate!”

„Ce frumos! Îmi plac oamenii cu pasiuni ce țin o viață. Astfel de oameni nu îmbătrânesc niciodată.”

„O poezie de om!!!!!!! Mi-ar plăcea să am și eu atâtea de povestit la 70 de ani. Pe lângă el nu a trecut viața degeaba! Chapeau bas, Ede bacsi!”

„Să fii sănătos Ede, să ne revedem cu bine !”

„Cugirul are cu cine se mândri! Multă sănatate la toți.”

Să ne trăiești nea Ede, mulți ani de acum încolo, să ne bucuri pe toți cei care te cunoaștem!

[nggallery id=5627]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea