Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: O albaiuliancă, locul II la concursul culinar “Bucătar după ureche” de la Mamaia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Bucătar după Ureche, nu gustul, ci auzul te ajută să găteşti. Chef Florin Dumitrescu găteşte, Andrei Aradits povesteşte, iar invitatul găteşte după ureche. Duminică seara unul dintre invitați a fost chiar o albaiuliancă care a reușit să obțină locul II în primul show marca Lidl.

Caravana LIDL Bucătar după Ureche, a ajuns în Mamaia unde se afla în concediu și o familie de albaiulieni. Edina Nagy, din Alba Iulia, a avut ocazia să se simtă exact ca în show gătind ca o vedetă împreună cu Chef Florin Dumitrescu.  Glumele şi ingredientele au fost oferite din partea casei!

https://www.youtube.com/watch?v=gpuYm3vxyLw

Edina a fost susținută de soțul Cosmin, fiica ei Dede, dar și de Ziggy, oița vedetă de la Alba Iulia, care zilele acestea a ajuns pe litoral.

“Interesant, distractiv….chiar și pentru „afoni” în de-ale bucătăriei”, a spus Edina despre concurs. Ea a gătit plating cu clătite și avocado, iar farfuria a fost aranjată după indicațiile juraților. Din juriu au făcut parte Chef Florin Dumitrescu, Andrei Araditz și Doru Cătănescu.

Conceptul de la care pleacă emisiunea este „traducerea” unor rețete complicate în termeni pe întelesul tuturor. Mai exact chef Florin Dumitrescu gătește o rețetă, însă regulile îi interzic să spună cum se gătește preparatul sau să ofere orice fel de indicații.

Invitatul special trebuie să gătească simultan cu chef Florin Dumitrescu urmând indicațiile lui Andrei Aradits.

Aradits urmărește ce face chef Florin Dumitrescu și apoi îi oferă invitatului indicații, pe care ar trebui să le înteleagă ușor.

Câștigătorii au fost răsplătiți cu premii dulci și alte surprize din partea organizatorilor.

[nggallery id=6029]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea