Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO / Nuntă la Alba Iulia: Avocatul şi consilierul local Ovidiu Jidveian s-a căsătorit. Primarul Mircea Hava a oficiat cununia civilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocatul Ovidiu Jidveian s-a căsătorit astăzi cu aleasa lui. Cei doi au avut ca naşi pe familia lui Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății. Cununia civilă a avut loc departe de agitația orașului, în ambianța elegantă de la Traseul Celor Trei Fortificații din Cetatea Alba Carolina.

Mirii au fost însoţiţi, pe parcursul ceremoniei, de părinţii lor, nași și colegi, dar și prieteni apropiați. Primarul Mircea Hava a oficiat cununia civilă.

Avocat de profesie, Ovidiu Jidveian a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Alba şi a candidat, fără succes, din partea PSD pentru un mandat de deputat.

YouTube video

Jidveian a fost lider al PSD Alba Iulia timp de şase ani şi membru al partidului de 13 ani. A demisionat din PSD pentru a-și respecta ”principiile” deoarece nu s-a mai regăsit în ”mesajele transmise de conducerea centrală”. În prezent este consilier local, din partea ALDE.

YouTube video

Nicolae Bănicioiu, nașul de cununie al lui Jidveian, a fost vicepreşedinte al TSD din 2004 şi preşedinte al TSD din 2007, preluând organizaţia de tineret a social-democraţilor de la Victor Ponta imediat după acesta a trecut la seniori.

Nicolae Bănicioiu este deputat din 2004. În 2012, a candidat şi a fost ales deputat într-un colegiu din Bucureşti, iar în 21 decembrie a fost validat ministru al Tineretului şi Sportului.

În februarie 2014, după plecarea PNL de la Guvernare, Bănicioiu a preluat interimatul la Ministerul Sănătăţii.

Le urăm tinerilor căsătoriţi casă de piatră şi viaţă lungă împreună!

[nggallery id=4742]

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea