Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Nunta de Aur 2021, la Alba Iulia: Aproape 50 de cupluri din oraș s-au bucurat de cadouri, muzică și dans

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nunta de Aur 2021, la Alba Iulia: Aproape 50 de cupluri din oraș s-au bucurat de cadouri, muzică și dans

Cea de-a XIV-a ediție a „Nunții de Aur” din Alba Iulia a avut loc în cursul zilei de astăzi, 5 septembrie, pentru zecile de cupluri din orașul nostru care s-au bucurat de 50 de ani de căsătorie.

„La a 14-a ediție a Nunții de Aur, avem 47 de cupluri prezente din 54. Nuntă cu toate ingredientele, nuntă cu dar, cu dans, cu muzică, cu concurs de dans și alte surprize pentru vârstnicii noștri care astăzi fac 50 de ani de căsătorie.

Le spuneam și în cuvântul de descriere, mi se pare extraordinar să fii împreună 50 de ani, să treci prin atâtea încercări ale vieții și să te bucuri acum, împreună, de 50 de ani de căsătorie. Le urez în continuare viață lungă, sănătate multă. pentru noi, pentru municipalitate, pentru toți cei care au organizat, este o mare bucurie să fim la un astfel de eveniment.

YouTube video

Așa cum știu albaiulienii, obiceiul se păstrează, vor fi câteva cadouri-amintire cu nunta de aur și o primă hotărâtă de Consiliul Local, de 400 de lei, pentru fiecare pereche.

Sunt convins că și în următorii ani, vom continua acest frumos obicei pentru că vârstnicii sunt oameni foarte importanți ai comunității.”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pentru ziarulunirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea