Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Moment EMOȚINANT la repetițiile pentru parada de 1 Decembrie 2019, de la Alba Iulia: Picii de la Grădinița cu PP nr.9, alături de soldații care au defilat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment EMOȚINANT la repetițiile de vineri pentru parada de 1 Decembrie 2019, de la Alba Iulia. Picii de la Grădinița cu PP nr. 9 au fost alături de soldații care au defilat.

Micuții patrioți au participat vineri, alături de educatoarea lor la cea de-a doua repetiție pentru parada de 1 decembrie 2019, de la Alba Iulia. Înfofoliți cu caciulițe și hăinuțe groase, prichindeii au înfruntat frigul doar pentru a-i vedea pe militarii care se pregătesc de marele eveniment de duminică.

YouTube video

Mirarea și entuziasmul copilașilor le-au luminat chipurile pe parcursul repetiției, preșcolarii dând dovadă de un patritism înfocat încă de la o vârstă timpurie.

Atât militarii cât și oamenii prezenți la eveniment au fost profund emoționați de trupa gălăgioasă, echipată cu veste reflectorizante și stegulețe tricolore în mânuțe, fluturate energic la trecerea participanților la paradă, dar și de glasurile cristaline care strigau ”Hai România!” și care acopereau până și gălăgia făcute de vehiculele militare.

[nggallery id=7582]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea