FOTO, VIDEO: MIZERIE DE NEDESCRIS în urma Alba Fest 2018! Ce au lăsat participanții în urma lor, la festivalul de la Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

MIZERIE DE NEDESCRIS în urma Alba Fest 2018! Ce au lăsat participanții în urma lor, la festivalul de la Alba Iulia.

După trei zile în care s-au distrat fără oprire la Alba Fest 2018, petrecăreții au plecat la casele lor. Nu știm dacă și-au luat suveniruri la ei ca să-și amintească de festival, dar au lasat ceva cu siguranță în urma lor: o mizerie de nedescris!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Distracția s-a terminat la festivalul din Cetatea Alba Carolina, dar ce a rămas în urma petrecăreților, nu ne-am fi putut imagina! Sticle, pet-uri, hârtii, resturi alimentare, toate au dat mult de furcă muncitorilor de la curățenie.

Numai zâna curățeniei a lipsit de la Alba Fest 2018. În locul ei, angajații de la salubritate. Deși bagheta magică le lipsește, fac minuni cu măturile din dotare, mai ales că Piața Cetății s-a transformat într-o mare de gunoaie.

Important este că lumea s-a distrat! În rest, pubele aveau, aveau unde să pună gunoiul și totuși l-au aruncat pe jos!

Au rămas cu un gust amar și petrecăreții totuși, dar nu pentru că s-ar fi jenat de mizeria din urma lor, ci pentru că cel mai așteptat eveniment al anului de la Alba Iulia a luat sfârșit. Noroc cu firma de salubritate care a intervenit prompt și a curățat piața.

Nivelul de nesimțire al unui petrecăreț și de asemenea, lipsă incredibilă de educație a tinerilor, pot fi rezumate într-un citat al lui Benjamin Franklin: „De bun simț toată lumea are nevoie. Puțini îl au și fiecare crede că îl are.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

15 Comentarii

Regele fițelor Rika pe barosăneală 11 iunie 2018 at 7:36

Banii aruncati aiurea si spalare pe creieri !!!

Mai bine face primaria spitale, scolii , drumuri si locuri de parcare ….nu de aruncat banii pe artifici…giratorii aiurea si inutile…alte capcane pentru soferi !!!

locatar casa 11 iunie 2018 at 8:15

Aceste „spectacole” sunt motive de baut si manifestat taranismul din oameni. Cea mai mare parte din cei prezenti dupa ora 23-24 erau beti sau drogati. Dl primar ai face bine sa muti aceste spectacole pe stsdion sau la d-ta pe strada sa vezi ce placut este sa asculti ce vor altii. Sambata seara a fost insuportabil. Noi cei de pe din zona suntem terorizati de cate ori faceti astfel de spectacole. Nu putem sta in casa, dar in curte. Faceti cava si mutati locul acestor spectacole sau impuneti o limita de zgomot sau ora.

Cangurul hienos 11 iunie 2018 at 8:36

Tinerii frumosi si liberi, aia rezistenti, care injura batrani si ii numesc pe altii comunisti, ca nu au aceeasi opinie superficiala despre viata, ca si ei.

M I 11 iunie 2018 at 14:30

Spectatorii au fost ca cei de la mitingul PSD, nu ca cei de la #rezist, care au lasat curat locul unde au demonstrat.

Gogu 11 iunie 2018 at 8:37

Ai „dreptate ” , sa se inchida circulatia si orice miscare dupa ora 17 ca sa aveti liniste cei care locuiti in zona.Cat despre afirmatia cu „beti si drogat”nu pot sa-ti spun decat ca esti un comunist senil.

dolfi 11 iunie 2018 at 9:54

e de admirat ca exista activitati cultural-artistice in orasul nostru, da’ totusi…. Desi am avut treaba in week-endu asta si nu am dat prin Cetate, din centru unde am avut treaba s-a auzit clar totul. Am o nedumerire: publicul, publicul avea amnezie sau era retardat? S-a auzit mai des „Albaaaa Iuliaaaaa” decat versurile pieselor, chiar trebuia sa li se repete de atatea ori unde se afla!?. Plus ca cel sau cei care erau la mixer probabil aveau parkinson, ca ba se auzea mai tare ba mai incet. Chiar, trebuia dat asa tare sa se auda de la Casa de Pensii?
Singura „reclamatie” pe care o am, e ca Duminica noaptea trebuia oprita sindrofia la ora 22. Ca noi astia micii daca facem zgomot dupa ora 22 ne amendeaza militzia!
Alta reclamatie n-am ca vantul o batut in directia buna si a dus fumul artificiilor spre Partos.

HH 11 iunie 2018 at 12:18

E NORMAL, AU FOST GENUL DE SPECTACOLE PENTRU SEMI- MANELISTI !

dan 11 iunie 2018 at 12:53

bani aruncati pe apa sambetei, daca puteti afla cat s-a cheltuit cu aceasta paranghelie
paine si circ sa fie, restul nu mai conteaza

anda 11 iunie 2018 at 13:36

putina mizerie in comparație cu ce a lasat Darzu la Bucuresti cu ai lui

coco 11 iunie 2018 at 14:34

@dolfi
Ai sindromul down cumva? Ce legatura are publicul cu ce au strigat artistii pe scena? In ce lume traiesti?

1 11 iunie 2018 at 16:39

AU LIPSIT TOMBEROANELE;IN PARTEA DIN FATA A SCENEI AU FOST 4 COSURII PLINE OCHII,POATE SA RASPUNDA MACAR 1 DIN ACESTI INDIGNATI UNDE SA-TI ARUNCI GUNOIU?

?? 11 iunie 2018 at 17:50

Cat de aiurea sunt construite si mai ales amplasate aceste giratorii, ar trebui sa puna pe ganduri pe edilii care parca leviteaza orasuli si nu trec prin aceste locuri. Alooooooo, treziti-va temporari edili si arhitecti depasiti de realitatea de pe teren.

Marginean Eugen 11 iunie 2018 at 19:01

GOGU – leeeeeeee !!!!!!!!!!!!
Ai prins repede limbajul nou DE LEMN ! Cum iti spune careva un lucru de bun simt, ceva de bun simt si mintea ta nu-l poate percepe (PRICPE)
cum incep ANALFABETII MODERNI sa puna banda :
ESTI COMUNIST !
Mai, nenorocitule, de unde poti tu sti aceste vorbe ?
Ai cas la gura si nu ai castigat in toata viata ta nenorocita
niciun ban muncit ! Doar la pacanele ….POATE !

Tara lui Papura Voda 11 iunie 2018 at 19:54

Pai dupa paine si circ ce-ati fi vrut sa ramana in urma, cristale svarovski ?

Ics 12 iunie 2018 at 6:57

Ideea principala este : in smart city, după fiecare ploaie mai sănătoasă, iese rahatelul pe maidan…restul sunt povesti.

Comentariile sunt oprite