Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO Mii de persoane la concertul trupei Voltaj de la Alba Iulia de Ziua Națională

Dragoş Suciu

Publicat

în

Programul manifestărilor dedicat Zilei Naționale a României de la Alba Iulia a fost încheiat cu concertul trupei Voltaj și cu un spectacol de lasere ce s-au organizat pe latura de Vest a Cetății Alba Carolina în prezența a mii de persoane.

Voltaj la Alba Iulia47Concertul trupei Voltaj nu degeaba a fost denumit ”Din toată inima pentru România” deoarece sute de persoane au fluturat steaguri tricolore de mici și mari dimensiuni.

Deși vremea a fost capricioasă, iar spre seară a început o ploaie măruntă, în mai multe reprize, care a durat câteva ore, latura de Vest, unde a fost amenajată scena, a fost arhiplină.

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, i-a îndemnat pe cei prezenți, într-una dintre pauzele sale muzicale, ca atunci când au o nemulțumire să o spună în stradă, nu într-un colț al camerei, să fie siguri că toată lumea-i aude, deoarece asta înseamnă democrația.

Ziua Națională a României din acest an nu s-a mai încheiat cu un foc de artificii, decizia de renunțare fiind luată din solidaritate cu victimele tragediei din clubul bucureștean Colectiv.

[nggallery id=1363]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea