FOTO VIDEO| Medicii de familie au revenit la dispensarul medical din cartierul Mihail Kogălniceanu, din Sebeș, după ce lucrările de reamenajare s-au finalizat

Astăzi, 15 septembrie, ora 12:00, dispensarul medical din cartierul Mihail Kogălniceanu, din Sebeș va fi preluat de către medicii de familie, în contextul în care lucrările de reamenajare s-au finalizat.

În urma intervențiilor de modernizare, învelitoarea clădirii a fost complet schimbată, iar spațiile au fost optimizate prin creșterea numărului de cabinete medicale: anterior, existau 7 cabinete, acum sunt funcționale 9 cabinete.

ELIT

La parter, au fost amenajate patru cabinete medicale, fiecare cu sală de tratament și grup sanitar, au fost îmbunătățite spațiile comune, au fost amenajate toaletele, inclusiv pentru persoane cu dizabilități.

La etaj, vor fi funcționale cinci cabinete medicale cu sală de tratament, grup sanitar și spații de deservire care să răspundă nevoilor medicilor de familie. Accesul la etaj se va realiza printr-un sistem adaptat persoanelor cu dizabilități.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419