FOTO-VIDEO. Măsuri de protecție în contextul prevenirii infectării cu COVID-19 la consultarea publică cu privire la calitatea aerului de la Sebeș

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
FOTO-VIDEO. Măsuri de protecție în contextul prevenirii infectării cu COVID-19 la consultarea publică cu privire la calitatea aerului de la Sebeș. Participanților le-a fost măsurată temperatura și au fost aștepați cu gel dezinfectant, la intrare

În dupa-amiza acestei zile, începând cu ora 17, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, are loc o consultare publică cu privire la calitatea aerului. Așadar, pentru a evita riscul oricărei infestări cu coronavirus, participanții au fost întâmpinați, de către personalul cu pregătire medicală, cu produse dezinfectante, șervețele, fiindu-le măsurată temperatura la intrare.

De asemea, participanții au trebui să completeze atât o listă de prezență, cât și un formular specific.

ELIT

Întâlnirea consultativă a autorităților cu cetățenii are loc în sala de festivități „Radu Stanca”.

Primăria municipiului a anunțaț că evenimentul a fost avizat favorabil de Direcția de Sănătate Publică și, după cum se poate observa, au fost luate măsuri de protecție, cu toate că riscul evenimentului este unul scăzut. Totuși, organizarea sa nu exclude riscul apariției și propagării transmiterii infecției.

Pentru a preîntâmpina răspândirea COVID-19, vă rugăm să respectați următoarele măsuri minimale:

– Rămâneți acasă când sunteți bolnav, cu excepția cazurilor de îngrijire medicală.

– Acoperiți-vă gura și nasul în timpul tusei și strănutului cu un șervețel, apoi aruncați șervețelul în coșul de gunoi.

– Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde, în special după ce mergeți la baie, înainte de a mânca, după ce vă suflați nasul, tușiți sau strănutați.

– Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nespălate.

– Curățați și dezinfectați zilnic suprafețele și obiectele atinse frecvent.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419