Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO VIDEO| Locul de joacă din zona Școlii Generale ”Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, reabilitat!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Locul de joacă din zona Școlii Generale ”Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, reabilitat!

Lucrările de reabilitare a locului de joacă de lângă Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu au început astăzi. Acest proiect important vizează transformarea completă a spațiului de joacă existent, oferind elevilor un mediu sigur și captivant în care să se joace și să se dezvolte în mod activ. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii pentru copii și promovarea unui stil de viață sănătos în comunitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O abordare modernă și inovatoare
Reabilitarea locului de joacă de lângă Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu se bazează pe o abordare modernă și inovatoare. Echipa de proiect a colaborat îndeaproape cu arhitecți și designeri specializați în amenajarea spațiilor de joacă, pentru a crea un mediu adaptat nevoilor copiilor de diferite vârste și abilități.

YouTube video

Un aspect crucial al proiectului de reabilitare este siguranța copiilor. Toate echipamentele și structurile de joacă vor fi fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile și non-toxice. De asemenea, vor fi implementate măsuri de siguranță adecvate, cum ar fi suprafețe de amortizare a șocurilor pentru a preveni rănile în caz de căzături.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea