FOTO, VIDEO: Locuitorii de pe o stradă din Alba Iulia au transformat zonele verzi din fața blocurilor în adevărate oaze de verdeață și curățenie, pline de flori de toate formele și culorile

Paul Voicu - Primar 2020

Locuitorii de pe o stradă din Alba Iulia au transformat zonele verzi din fața blocurilor în adevărate oaze de verdeață și curățenie, pline de flori de toate formele și culorile • Omul sfințește locul. Exemplu demn de urmat de orice gospodar, pe o stradă din Alba Iulia!

Dacă se vrea, se poate! Cu puțină imaginație și un efort comun, locatarii din blocurile de pe strada Gheorghe Șincai din municipiul Alba Iulia și-au transformat zonele verzi din fața imobilelor în adevărate oaze de verdeață și curățenie, pline de flori de toate formele și culorile.

ELIT

O zonă din Alba Iulia, cunoscută mai degrabă pentru imaginile neplăcute cu resturi de toate felurile împrăștiate pe stradă și în parcările din jurul blocurilor, a căpătat o nouă înfățișare grație muncii unor cetățeni care au înțeles cât de important este să trăiești într-un mediu cât mai curat și îngrijit.

Mihail David - 2020

Gazon perfect tuns, rondouri de flori de toate culorile, brazi ornamentali. Acestea sunt „ingredientele” care compun rețeta ce ar trebui copiată de toată lumea.

Ținând cont că blocurile se află peste drum de cel mai mare magazin de bricolaje din județ, aprovizionarea cu cele necesare nu a fost o problemă.

sursa foto/video: facebook Cosmin Szekely

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

eu 25 august 2019 at 21:12

da,frumos,darr..gardul de langa trotuar este un pericol pt trecatori,au lasat acele capete ascutite si cum are cam 1metru inaltime, e foarte periculos!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...