Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: La ”Summit”-ul premierului Dăncilă cu activul PSD de partid din Alba, discursurile s-au ținut parțial în… beznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă nu a putut să participe la Summit-ul de la Sibiu, premierul României Viorica Dăncilă și-a făcut propriul ”Summit”, la Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu activul de partid din județ. Evenimentul a fost marcat și de un incident, o avarie la rețeaua electrică iar o parte dintre discursuri au fost susținute în beznă.

Organizatorii locali ai vizitei premierului Viorica Dăncilă au avut parte de surprize neplăcute toată ziua. După ce dimineață nu au reușit să o furișeze prin oraș fără să afle presa, iar mai apoi nu au reușit s-o țină departe de huiduieli când a ajuns la Spitalul Județean de Urgență și la Sala Unirii (chiar dacă și-au pregătit și un mic grup de aplaudaci care au sărit din mașină și și-a jucat rolul la fiecare oprire a membrilor guvernului), la întâlnirea (Summit-ul) cu membrii partidului de la Casa de Cultură a Studenților, altă năpastă: s-a întrerupt curentul iar o parte dintre discursuri au fost susținute în beznă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Viorica Dăncilă huiduită la Alba Iulia, la intrarea în Spitalul Județean de Urgență: ”PSD ciuma Roșie”, ”Rușine să vă fie”

”Ghinion!” – ar spune un… clasic, ”Sabotaj” – ar spune rău-voitorii, ”Avarie la un transformator!” – a spus persoana cea mai avizată în astfel de situații, directorul Electrica Alba, Bogdan Medrea, proaspăt reinstalat în funcție de PSD, care era în sală și care și-a petrecut ceva vreme vorbind la telefon, preocupat să-i aducă premierului înapoi, cât mai repede, curentul.

CITEȘTE ȘI: PSD-iștilor din Alba le este rușine cu Viorica, sau le e frică de ”simpatizanți”?

Membrii de partid nu au fost lăsați foarte mult în întuneric, însă o mare parte dintre albaiulieni nu au avut același noroc – în cartierul Cetate s-a stat aproape o oră în beznă.

YouTube video

”A fost o defecțiune tehnică, la un transformator din Bărăbanț, la Trafo I, echipele au intervenit prompt. Timp de 6 minute și jumătate a rămas nealimentat. Totul s-a rezolvat și a revenit în schema normală, după 7 minute”, a declarat Bogdan Medrea, directorul Electrica Alba, după eveniment.

Premierul României a vizitat, joi, în ziua summitului european de la Sibiu, două judeţe vecine, Alba şi Cluj. Dăncilă a stat în noaptea de miecuri spre joi într-un hotel de 4 stele din Alba Iulia, în speranţa că, în final, va fi invitată la Sibiu, cel puţin la întâlnirea liderilor socialişti prezenţi la summit.

Joi dimineaţa, premierul s-a întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai PSD Alba și ai Instituţiei Prefectului Alba, la hotelul din Alba Iulia unde a înnoptat, iar în jurul orei 11.30 a plecat spre Cluj-Napoca. A revenit după-masă la Alba Iulia unde a vizitat Spitalul Județean de Urgență din oraș și Sala Unirii din Cetatea Alba Carolina, s-a întâlnit cu membrii de partid din județ iar apoi a vizitat Fabrica de porțelan Apulum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea