Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

PSD-iștilor din Alba le este rușine cu Viorica, sau le e frică de ”simpatizanți”?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Viorica Dăncilă a venit pe furiș la Alba Iulia, în timp ce toată lumea o aștepta la Cluj. Joi dimineața, după câteva ore în care diferiți lideri (sau mai puțin lideri) social-democrați din județ erau gata sa jure ”cu mâna pe Biblie” că șefa guvernului nu se află în oraș, aceasta cobora, însoțită de președintele PSD Ioan Dîrzu și de Marcela Dărămuș, de la un hotel din centrul municipiului.

Situația ne duce cu gândul la doar două explicații: ori PSD-iștilor din Alba le este rușine cu ea, ori s-au temut că află ”simpatizanții” (se știe deja că Alba Iulia nu prea este PSD friendly) și o să-i facă o primire mai puțin plăcută.

Oricum, cei care vor s-o vadă mai au timp, pentru că după ora 15.00 va fi din nou aici. Avem și câteva repere: vizitele la Spitalul Județean de Urgențe, Sala Unirii, Fabrica de porțelan Apulum vor fi între ”activitățile interne de partid”, după cum a declarat președintele PSD Alba Ioan Dîrzu, când n-a mai avut încotro și a trebuit să recunoască, în fața presei, prezența în oraș a premierului României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea