PSD-iștilor din Alba le este rușine cu Viorica, sau le e frică de ”simpatizanți”?

Premierul Viorica Dăncilă a venit pe furiș la Alba Iulia, în timp ce toată lumea o aștepta la Cluj. Joi dimineața, după câteva ore în care diferiți lideri (sau mai puțin lideri) social-democrați din județ erau gata sa jure ”cu mâna pe Biblie” că șefa guvernului nu se află în oraș, aceasta cobora, însoțită de președintele PSD Ioan Dîrzu și de Marcela Dărămuș, de la un hotel din centrul municipiului.

Situația ne duce cu gândul la doar două explicații: ori PSD-iștilor din Alba le este rușine cu ea, ori s-au temut că află ”simpatizanții” (se știe deja că Alba Iulia nu prea este PSD friendly) și o să-i facă o primire mai puțin plăcută.

Oricum, cei care vor s-o vadă mai au timp, pentru că după ora 15.00 va fi din nou aici. Avem și câteva repere: vizitele la Spitalul Județean de Urgențe, Sala Unirii, Fabrica de porțelan Apulum vor fi între ”activitățile interne de partid”, după cum a declarat președintele PSD Alba Ioan Dîrzu, când n-a mai avut încotro și a trebuit să recunoască, în fața presei, prezența în oraș a premierului României.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...