Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO-VIDEO. IPJ Alba anunță că au fost intensificate patrulele în zonele de risc din județ. Sancțiuni de 31.000 lei pentru persoane care au dat o petrecere în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentnații Insepctoratului Județean de Poliție Alba au anunțat că au fost intensificate activitatile de patrulare în zonele cu risc pentru nerespectarea regulilor impuse de starea de urgență. La Alba Iulia au fost aplicate 11 sancțiuni, în valoare de 31.000 de lei, unor persoane care au facut o petrecere în stradă.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Alba acționează zilnic pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliție au efectuat un număr de 13 misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 20 cadre ale IPJ Alba, împreună cu polițiști locali.

În data de 19 aprilie a.c., jandarmii au fost angrenați în 15 misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

Ultimul convoi pe care jandarmii din Alba l-au oprit a fost unui format din 5 atelaje hipo, care parsursese peste 100 de kilometri din direcția Cluj cu destinația Sebeș.

YouTube video

Polițiștii din Alba continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

În ultimele 24 de ore, 238 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 329 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Au fost verificate 1.541 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență.

În urma activităților, au fost identificate 91 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 86.000 lei.

[nggallery id=7864]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea