Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| INUNDAȚII pe Valea Vințului, în Alba: Apa a luat cu asalt drumurile și curțile oamenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

INUNDAȚII pe Valea Vințului, în Alba: Apa a luat cu asalt drumurile și curțile oamenilor

Efectele negative ale vremii instabile de astăzi, 2 iunie 2023, din județul Alba, și-au făcut simțită prezența.

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, se poate observa cum, în comuna Vințu de Jos, apele au inundat mai multe străzi din localitate.

YouTube video

Momentul a fost imortalizat în cursul acestei după-amiezi.

ANM a emis un cod portocaliu pentru județul Alba, vizate fiind localitățile Alba Iulia, Cugir, Zlatna, Ighiu, Vințu de Jos, Galda de Jos, Meteș, Șibot, Săliștea, Almașu Mare, Cricău, Mogoș, Blandiana, Întregalde, Râmeț, Ponor și Ceru-Băcăinți. Acest avertisment este valabil de la ora 16:15 până la ora 17:15, în data de 02-06-2023.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala averse torențiale, care vor aduna între 35 și 40 de litri pe metru pătrat. Aceste averse vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și posibile căderi de grindină.

CITEȘTE ȘI:  Codul PORTOCALIU de furtuni din Alba: Cetățenii au primit mesaj Ro-Alert. Cât timp este valabil

Este recomandat ca locuitorii din această zonă să fie precauți și să evite deplasările inutile în timpul acestei perioade. Se recomandă, de asemenea, să se ia măsuri de protecție împotriva efectelor severe ale vremii, cum ar fi evitarea zonelor deschise și a copacilor izolați, precum și protejarea bunurilor personale în fața ploii și a grindinei.

Administrația Națională de Meteorologie va continua să monitorizeze evoluția condițiilor meteorologice și va emite actualizări în caz de modificări. Pentru informații suplimentare și sfaturi de siguranță, cetățenii sunt încurajați să urmărească sursele oficiale și să se informeze despre avertismentele emise de autorități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea