Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Început de tornadă la Alba Iulia:  Fenomenul meteorologic extrem, tot mai des întalnit în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fenomene meteorologice extreme, provocate de vremea capricioasă de sâmbătă, de la Alba Iulia. Din fotografie se poate observa cum norii aflati la altitudine foarte mica incep sa formeze un vartej.

Mai multe reprize de ploi torentiale, insotite de tunete si fulgere, s-au abătut vineri seara şi în cursul zile de sâmbătă în zona municipiului Alba Iulia.

YouTube video

In cursul diminetii, a plouat cu intensitate mai mare, lucru care a determinat inundatii pe mai multe strazi din Alba Iulia. Masinile au circulat cu greutate, iar canalizarea nu a mai facut fata.

Pompierii au fost nevoisi sa intervina pentru scoaterea apei din incinta unul local public, aflat intr-un pasaj subteran, care a fost inundat. De asemenea, strazi din cartierele Cetate, Centru, dar si din interiorul Cetatii Alba Carolina au fost inundate. Viituri s-au produs vineri şi în Munţii Sebeşului, în satul Dobra, dar şi în Apuseni, pe Valea Gârda Seacă.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea