FOTO, VIDEO: Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, prezent la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. Eveniment omagial dedicat președintelui american Thomas Woodrow Wilson

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia a găzduit miercuri un eveniment omagial dedicat personalității președintelui american Thomas Woodrow Wilson (1856-1924), la care a participat și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

Manifestarea a fost găzduită în spațiul expoziției temporare Tratatele Conferinței de Pace de la Paris (1919-1920), ocazie cu care au fost realizate două succinte prezentări. Prima dintre prezentări a fost legată de contribuția SUA la Primul Război Mondial și la Conferința de Pace de la Paris, în cea de a doua a fost evocată personalitatea fostului președinte american Thomas Woodrow Wilson.

De asemenea, tot cu această ocazie a fost prezentat în premieră bustul în bronz al lui Thomas Woodrow Wilson, lucrare realizată de artistul albaiulian Stefan Bințințan.

Acțiunea este organizată de Consiliul Județean Alba, Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...