Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Garajele „improvizate” de pe două străzi din Alba Iulia, demolate. Proprietarii, înștiințați pentru a-și ridica bunurile

Publicat

în

FOTO VIDEO| Garajele „improvizate” de pe două străzi din Alba Iulia, demolate. Proprietarii, înștiințați pentru a-și ridica bunurile

Garajele „improvizate” de pe strada Nicolae Bălcescu și strada Basarabiei din Alba Iulia au fost demolate, Poliția Locală înștiințând proprietarii pentru a putea salva bunurile din interiorul acestora.

„Am hotărât să mai dau un termen garajelor construite ilegal pe domeniul public din spatele birourilor Electrica, până pe data de 9 noiembrie. În data de 8 vom mai face o informare cetățenilor care le dețin, să își ridice bunurile, să își ridice ceea ce cred că pot valorifica și în data de 9, data nu vor proceda, vom duce utilaje și vom demola toate aceste construcții ilegale”, a declarat primarul Gabriel Pleșa, în cursul săptămânii trecute.

Electrica Furnizare Discount

„Către,

Deţinătorul construcţiilor neautorizate cu destinaţia de GARAJ Alba lulia str. Nicolae Bălcescu/Basarabiei

În conformitatea cu dispoziţiile Legii 50/1991 republicata privind autorizarea executării lucrărilor de construire cum si a UCL 255/2021 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodărirea Municipiului va inaintam prezenta:

ÎNŞTIINŢARE

prin care va punem in vederea ca pana in data de 25.10.2021, începând cu data afișării, sa desfiinţaţi construcţiile neaulorizate edificate pe terenul situat la adresa mai sus aratata, teren propritatea Municipiului Alba lulia.

Prin adresa nr.38758/27.04.2017 ati fost somat sa desfiinţaţi construcţiile neautorizate cu destinaţia de garaj si nici pana la aceasta data nu ati desfiinţat construcţiile,

Drept urmare ne vedem nevoiţi sa ducem la îndeplinire masurile de desfiinţare pe cale administrativa, ţinând cont si de dispoziţiile sentinţei nr.3360{CAF/22.09.2017 din dosar nr.3073/107/2017.

Precizam ca toate cheltuielile destinate desfiinţării construcţiei „garaj” cad exclusiv in sarcina dumneavoastră, si nu ne asumam răspunderea pentru eventualele prejudicii aduse bunurilor aflate in interiorul construcţiei in momentul desfiinţării”, se arată în înștiințarea din partea Poliției Locale Alba Iulia.

Publicitate

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie la Alba Iulia: Primele vehicule care vor defila pe străzi au ajuns în Orașul Unirii

Publicat

în

PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie la Alba Iulia: Primele vehicule care vor defila pe străzi au ajuns în Orașul Unirii

O parte dintre vehiculele militare care vor participa la parada destinată Zilei Naționale a României, 1 decembrie, au sosit la Alba Iulia, în cursul acestei după-amiezi.

Escortate de mașinile Poliției, acestea au fost zărite pe Bulevardul Revoluției din oraș, trecând prin fața Liceului Militar „Mihai Viteazul”.

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat că nu vor exista interdicții pentru oamenii care doresc să participe la parada de Ziua Națională, dar aceștia vor trebui să poarte mască și să respecte distanțarea fizică.

Electrica Furnizare Discount

CITEȘTE ȘI: PARADA MILITARĂ de 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia, ZIUA NAȚIONALĂ 2021: 550 de militari vor defila în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918

„Interdicția de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu și zonei din apropiere unde stau oamenii.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică și purtarea măștii care este obligatorie”, a declarat Raed Arafat, duminică, la finalul ședinței de Guvern.

Citește și: PROGRAM FINAL pentru 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: paradă militară, concerte de muzică populară și spectacol de drone

În zona oficială și la recepțiile oficiale se poate intra doar cu certificatul verde, iar numărul participanților este limitat, a precizat Arafat.

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| DEZASTRU pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș: Un autoturism a luat FOC pe carosabil

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit în cursul acestei dimineți pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, o mașină fiind cuprinsă de flăcări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul a fost oprit pentru aproximativ 15 minute pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, la kilometrul 265, în zona localității Săcel, județul Sibiu, în vederea lichidării incendiului produs la nivelul unui autoturism.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Ştirea zilei

Comuna din Alba cu cea mai MARE incidență de infectare din țară: Cu doar 4 infectări, este de peste 17 la mie

Publicat

în

Comuna din Alba cu cea mai MARE incidență de infectare din țară: Cu doar 4 infectări, este de peste 17 la mie

Comuna Ceru Băcăinți din județul Alba este, în acest moment, comuna cu cea mai mare incidență de infectare cu COVID-19 din țară, potrivit ultimelor date primite de la autorități.

Deși are o populație de 235 de locuitori, Ceru Băcăinți a reușit această „performanță” cu doar 4 infectări raportate, conform modului în care incidența este calculată.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 cumulată la 14 zile este mai mare de 6 la mia de locuitori într-un singur oraş din ţară – Curtici (Arad), a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Electrica Furnizare Discount

Potrivit GCS, incidenţă peste 10 la mia de locuitori nu se mai înregistrează în niciun oraş.

Oraşele cu cea mai mare incidenţă sunt:

* Curtici (Arad) – 6,23

* Miercurea Sibiului (Sibiu) – 5,63

* Geoagiu (Hunedoara) – 5,45

* Valea lui Mihai (Bihor) – 5,36

* Cisnădie (Sibiu) – 4,86

În ceea ce priveşte comunele, cea mai mare incidenţă se înregistrează în:

* Cerbu Băcăinţi (Alba) – 17,02

* Cerbăl (Hunedoara) – 14,53

* Luncoiu de jos (Hunedoara) – 12,3

* Mehadica (Caraş Severin) – 12,12

* Valea Ierii (Cluj) – 11,89

* Aluniş (Cluj) – 11,67

* Sic (Cluj) – 11,52

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare