Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Gala Bibliotecii 2019, la Alba Iulia: Premii și distincții, la cea de-a doua ediție. Concert extraordinar Nicu Alifantis – „Decembre 50” , în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi seara, la Alba Mall din Alba Iulia, începând cu ora 17.00, a avut loc ediția a doua a Galei Bibliotecii 2019.

Prin acest eveniment, organizatorii, Consiliului Județean Alba și Biblioteca Județeana ”Lucian Blaga” Alba, și-au propus să acorde premii și distincții în semn de recunoaștere și apreciere a activității persoanelor, organizațiilor și instituțiilor în relația cu biblioteca.

Evenimentul a debutat printr-un colaj de colinde internaționale susținut de Ioan Chiciudean, acompaniat la pian de prof. Ruben Morar.

În prima parte au fost acordate premii de către, Ion Dumitrel, președintele CJ Alba și Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba Iulia, Instituțiilor din Administrație și altor instituții din județul Alba.

Din lista premianților nu au lipsit nici instituțiile de învățământ partenere, 10 cititori fideli ai bibliotecii și ONG-urile.

Au mai fost recompensati cu diplome și premii voluntari ai bibliotecii, sponsori, reprezentanți media care au promovat biblioteca, precum și biblioteci publice din județul Alba.

Un premiu special a fost oferit pentru BIBLIOTECARUL ANULUI, câștigător anunțat de către Silvan Stâncel.

Din cadrul evenimentului nu au lipsit nici momentele artiste: moment coregrafic cu Top Dance 2007 (Roșa Alin), moment poetic bacovian  susținut de Bianca Goadă și Eva Curea și o expoziție de artă – Florin Magda.

Seara de gală va fi completată de Nicu Alifantis, care va susține un concert extraordinar ”Decembre 50” .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea