Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO| Gabriel Cîndea din Alba Iulia a câștigat trofeul Festivalului Național ”Voices” 2015. LAUREAȚII celei de-a III-a ediții

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Voices a III-a editie161Gabriel Cîndea, reprezentantul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, este câștigătorul trofeului ”Voices” al Festivalului Național cu același nume care se desfășoară la Alba Iulia în perioada 1-3 aprilie 2015. Gala Laureaților a avut loc joi, 2 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia și a fost urmată de un concert extraordinar susținut de Mirabela Dauer.

Cu toate că intrarea a fost liberă, elevii și studenții, pentru că este un festival dedicat tinerilor, nu s-au înghesuit deloc, în sală fiind aproximativ Festivalul Voices a III-a editie12940 de persoane (în jur de 4 persoane pentru fiecare concurent). Practic, după cum spunea un băiat de la sunet, mai puțini de atât nici nu puteau fi.

Locul 1 a fost obținut de Larisa Roxana Giurgiu (foto), reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, cea mai tânără concurentă (15 ani). Locul 2 a fost obținut de Paul Gabriel Tomuș, originar din Alba Iulia, dar reprezentant al Casei de Cultură a Studenților din Brașov. Locul 3 a fost atribuit reprezentantei Casei de Cultură din Pitești – Maria Mădălina Deaconeasa. Totodată, au fost acordate și două mențiuni: Sidonia Doica (mențiunea I) și Lavinia Ioana Lăcătuș (mențiunea II).

Juriul a fost format din compozitorul de şlagăre româneşti şi dirijor, Viorel Gavrilă – preşedintele, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Daniela Floroian, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Claudiu Marean, profesorul de muzică de la Liceul de Arte „Regina Maria”, Vasile Emil Repede și profesorul de pian, Eugen Hîrşu.

Premiile concursului constau în: TROFEU: 1500 lei, Locul I: 800 lei, Locul II: 600 lei, Locul III: 400 lei, Menţiune: 200 lei.

Evenimentul a fost prezentat de Andreea Bogdan și Dan Lungu.

Vineri, 3 aprilie, în Club Allegria din Alba Iulia va concerta trupa Maxim. Prețul unui bilet este 10 lei – studenții au gratuit.

Tinerii care au cântat la a III-a ediție au fost:

1. Paul Gabriel TOMUŞ, care a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor din Braşov;
2. Sidonia DOICA, reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Petroşani;
3. Loredana Alexandra LALU, care a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor din Braşov;
4. Lavinia Ioana LĂCĂTUŞ, reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Petroşani;
5. Maria Mădălina DEACONEASA, care a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti;
6. Andreea Timeea MUREŞSAN, reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Piteşti;
7. Andreea LUPAŞCU, reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti;
8. Gabriel Ionuţ CÎNDEA, care a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia;
9. Maria BUCUR, reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti;
10. Larisa Roxana GIURGIU, reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca;
11. Emanuel ROMÎNU, care a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Revenim cu VIDEO

[nggallery id=244]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea