Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Familia din Apuseni care a rămas fără tată într-un cumplit accident se mută în casă nouă: Un nou început pentru femeia cu 4 copilași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Familia din Apuseni care a rămas fără tată într-un cumplit accident se mută în casă nouă: Un nou început pentru femeia cu 4 copilași

O familie din comuna Scărișoara, mama și patru copilași care au rămas fără tata după tragedia din decembrie 2020, când acesta a căzut de pe un brad si a murit și-a văzut visul împlinit. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, aceștia se vor muta în noua lor locuință.

Casa cu trei camere, baie și bucătărie cumpărată pentru ei a fost renovată, au primit mobilier, electrocasnice și le-au mai rămas și ceva bani pentru zile negre. Toți sunt foarte încântați că au un loc al lor, în special fetița cea mare care și-a dorit foarte mult o baie.

YouTube video

Locuința renovată și mansardată cu ajutorul unui ONG de la Cluj este în comuna Albac, are acces la drum, așa că cei mici vor putea merge mai ușor la școală, iar mamei lor îî va fi mai ușor să-și găsească de lucru.

După ce capul familiei a decedat în urma unui tragic accident, mama însărcinată si 3 copilași riscau să rămână fără acoperiş deasupra capului, în toiul iernii. Cel care a lansat apelul umanitar este Purda Alin, pompier în cadrul ISU Alba, care împreună cu mai mulţi oameni inimoși s-au implicat și au reușit să ajute familia să aibă o casă a lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea