Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Expoziția chinologică Royal Crown Trophy 2019, Alba Iulia. Saluki, un ogar, câștigător al concursului din acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 11 august, s-a încheiat cea de-a 10-a ediție a manifestării chinologice oficiale de la Alba Iulia. Evenimentul este înscris, încă din anul 2011,  în calendarul oficial al Federației Chinologice Internaționale.

Expoziția de la Alba Iulia este singura de acest fel din România care se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România. Piața Toboșarului de pe Traseul de Nord al Cetății Alba Carolina a fost, timp de două zile, locul de întâlnire al campionilor, indiferent de rasă sau talie.

În acest an, câștigătorul marelui premiu este un ogar, din rasa Saluki, la categoria best in show.

Evenimentul a oferit șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia au fost prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și ai Federației Chinologice Internaționale.

https://youtu.be/GNEEYHOuTfg

Nici cățeii mai puțin norocoși nu au fost uitați: un târg de adopții a fost deschis pe toată durata expoziției, unde oricine și-a putut aduce prietenul necuvântător pentru a-i găsi o familie iubitoare. Tot de acolo, fiecare om și-a ales un prieten devotat, care îl va iubi necondiționat, pe viață.

Concursul de frumusețe canină de la Alba Iulia face parte din calendarul internațional al expozițiilor chinologice și se desfășoară conform regulamentului Federației Chinologice Internaționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea