Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO: Expoziția chinologică Royal Crown Trophy 2019, Alba Iulia. Saluki, un ogar, câștigător al concursului din acest an

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Duminică, 11 august, s-a încheiat cea de-a 10-a ediție a manifestării chinologice oficiale de la Alba Iulia. Evenimentul este înscris, încă din anul 2011,  în calendarul oficial al Federației Chinologice Internaționale.

Expoziția de la Alba Iulia este singura de acest fel din România care se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România. Piața Toboșarului de pe Traseul de Nord al Cetății Alba Carolina a fost, timp de două zile, locul de întâlnire al campionilor, indiferent de rasă sau talie.

ELIT

În acest an, câștigătorul marelui premiu este un ogar, din rasa Saluki, la categoria best in show.

Evenimentul a oferit șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia au fost prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și ai Federației Chinologice Internaționale.

Nici cățeii mai puțin norocoși nu au fost uitați: un târg de adopții a fost deschis pe toată durata expoziției, unde oricine și-a putut aduce prietenul necuvântător pentru a-i găsi o familie iubitoare. Tot de acolo, fiecare om și-a ales un prieten devotat, care îl va iubi necondiționat, pe viață.

Concursul de frumusețe canină de la Alba Iulia face parte din calendarul internațional al expozițiilor chinologice și se desfășoară conform regulamentului Federației Chinologice Internaționale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 11 august 2019 at 15:51

margareta duda nu mai stie altceva decat sa „naseasca oncursuri de caini”!!! cati „arginti” mai castiga si din „afacerea asta” nu-i ajung banii pe care ii primeste „de pomana ” , ce merite are coana duda sau ea nu stie sa dea cu mopul si trebuie sa-i platim noi slugi !!! nu avem bani pentru copii si batrani, scoli, spitale , sosele, autostrazi dar avem bani pentru „lipitorile ” si „paduchii” asa zisi regali. S-a umplut tara de printese, printi, duci , ducese si alti profitori ca gainile lui mos Costache de carcioabe,

Comentariile sunt oprite