Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO: Elevii liceului din Alba Iulia care au muncit şi în ultima zi de şcoală. Final cu muzica în sânge

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul de muzica Regina Maria Alba Iulia03Elevii Liceului de Muzică „Regina Maria” din Alba Iulia au muncit şi în ultima zi de şcoală, iar prin acest lucru au demonstrat că timp de patru ani au îmbinat utilul cu plăcutul. Pentru ei şcoala a fost un hobby.

Dacă mai rar întâlneşti într-o clasă de profil matematică-informatică, ca în ultima zi elevii să rezolve exerciţii, într-o şcoală de muzică acest lucru este posibil. Şi felicitări lor, elevilor clasei a XII-a care au răspuns prezent la ultima strigare a catalogului, aceasta fiind ultima zi în care au cântat împreună, în calitate de colegi. Timp de patru ani au studiat pianul, chitara, sau naiul, iar alţii s-au afirmat prin voce interpretând piese din muzica uşoară, clasică sau canto-popular.

Majoritatea doresc să meargă la Conservator şi puţini s-au arătat interesaţi de o carieră în alt domeniu. Sfârşitul de liceu nu le-a adus o petrecere de banchet pentru că au ales să se relaxeze la o cabană.

Galerie foto din ultima zi de şcoală:

[nggallery id=1836]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea