Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Doi cetățeni cehi, înzăpeziți pe DN67C Transalpina, salvați de jandarmii montani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO-VIDEO: Doi cetățeni cehi, înzăpeziți pe DN67C Transalpina, salvați de jandarmii montani

Doi cetățeni cehi, un adult și fiica sa, au fost salvați duminică, 10 martie, după ce au rămas înzăpeziți pe DN67C Transalpina.

Ieri, 10 martie, la ora 12.00, un apel la 112 sesiza faptul că 2 persone au rămas înzăpezite în zona Pasul Tărtărău de pe DN67C. La fața locului s-a deplasat patrula de jandarmi de la Postul de Jandarmi Montani Șugag, care au confirmat cele sesizate și odată ajunși la fața locului, au identificat 2 perosane de cetațenie cehă, un adult împreună cu fiica sa de 10 ani, care au rămas blocați în nămeți.

YouTube video

Au constatat ca persoanele în cauză nu au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și au recurs la deblocarea autovehiculului. Având în vedere faptul că în zonă zăpadă măsoară aproximativ 1 metru, au fost nevoiți sa ceară ajutor, iar acesta a venit din partea Mănăstirii Oașa care a trimis un buldo-excavator.

Cu ajutorul lor s-a reușit deblocarea autovehiculului ca turiștii să-și poată continua drumul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea