Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Devastare în satul Mogoș din județul Alba: Ape revărsate, drumuri blocate și copaci smulși din rădăcini

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Devastare în satul Mogoș din județul Alba: Ape revărsate, drumuri blocate și copaci smulși din rădăcini

Astăzi, satul Mogoș din județul Alba a fost lovit de o catastrofă naturală înspăimântătoare – inundațiile. Ploile torențiale și revărsarea râului din apropiere au dus la umflarea apelor, ceea ce a provocat distrugeri semnificative în zonă.

În cursul zilei de astăzi, satul Mogoș a fost măturat de un uragan de ploi abundente. Deversarea râului care traversează satul a crescut dramatic nivelul apei, inundând ulițele și casele rezidenților. Majoritatea gospodăriilor au fost grav afectate, iar unele chiar au fost complet distruse în urma presiunii și puterii apei. Imaginile surprinse în zonă arată străzi transformate în adevărate râuri, mașini parțial acoperite de apă și locuitori disperați încercând să-și salveze bunurile.

YouTube video

Comunitatea din Mogoș nu a stat cu mâinile în sân. Locuitorii s-au unit pentru a-și ajuta unii pe alții în aceste momente dificile. Oamenii au format echipe de voluntari și au încercat să gestioneze situația cât mai bine posibil, salvând vieți și bunuri.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea