FOTO/ VIDEO: ”Descoperă Rowmania” pe Mureș, la Alba Iulia – zeci de participanți dornici să devină campioni la vâslit, la a șasea ediție a competiției

La Alba Iulia se desfășoară astăzi Festivalul Descoperă Rowmania, competiția de vâslit în canotci de 10+1 ajunsă în acest an la a șasea ediție. Echipa câştigătoare va intra în finala națională, care are looc pe 2 septembrie, la Tulcea.

Concursul a început la ora 9.30, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș).

La înscriere nu s-a ținut cont de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, astfel că sunt zeci de amatori de vâslit, din oraș, din alte județe și chiar din străinătate care s-au grupat în 18 echipe: Amicii, Happy Faces, Happy Faces Reloaded, GT Sport, Selfie, Trupa Durii, Liberalii, Dinastia Centenar, Pirații din Oarda, Tracia, Electrica Frunizare, ISU Alba, Juniorii, Maris, Iron, Bombardierii Acvatici, Moisei Mureș, Multicolorii.

Cîștigătorii sunt: „ISU Alba” – locul I; „Pirații” – locul II; „Selfie” – locul III.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iuia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Municipiul Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...