Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO: Copiii de la Grădinița nr. 9 din Alba Iulia și-au îmbogățit cunoștințele despre animale, cu un oaspete de seamă, vânătorul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Activitate de poveste la Grădinița cu Program Prelungit nr. 9 din Alba Iulia, cu o tematică pe măsură – „Animalele se pregătesc de iernat”. Copilașii au avut parte de un oaspete deosebit, vânătorul! 

Copiii au fost foarte încântați de această activitate, vânătorul împărtășindu-le din secretele animalelor, ba chiar le-a și adus o blană de urs, spre uimirea și curiozitatea micuților.

„Considerăm că lumea necuvântătoarelor este o lume de care copiii sunt cei mai apropiați.” ne-a relatat vânătorul. Acesta i-a încântat pe cei mici, citindu-le povești cu animale și arătându-le acestora colaje cu diverse necuvântătoare.

YouTube video

„Pentru că ne plac poveștile și promovăm cartea și lectura, invitatul nostru le-a citit o poveste despre animale. Copilașii au observat îmbrăcămintea vânătorului și blana ursului. Drept mulțumire, copilașii i-au oferit un moment Dalcroze. Îi mulțumim frumos pentru momentele speciale și pentru dulciurile oferite. Vă mai așteptăm!” au declarat educatoarele grădiniței.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea