Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. VIDEO: Concert de colinde la Biserica Ortodoxă ,,Adormirea Maicii Domnului” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică seara, Biserica Ortodoxă ,,Adormirea Maicii Domnului” din Cugir a fost gazda grupului de colindători aparținând bisericii ,,Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia condus de profesorii Florin și Alexandra Păcurar.

Înființat la inițiativa preotului paroh Petru Ormenișan, grupul are în componență 35 de părinți și copii ai acestora, cu vârste cuprinse între 39 și 2 ani (cel mai tânăr).

Alături de preoții parohi Mircea Giurgea și Mihai Gălățeanu (Biserica Ortodoxă ,,Adormirea Maicii Domnului”), cei peste 100 de credincioși prezenți la slujba de Vecernie au avut ocazia să asculte 7 din cele mai frumoase colinde tradiționale românești. La finalul concertului, colindătorii au primit în dar, colaci din partea organizatorilor.

(C.P.)

YouTube video

[nggallery id=7605]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea