Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Cofetăria “Corina” a deschis o nouă locație, pe Calea Moților, din Alba Iulia. Un loc în care puteţi savura poveşti dulci, de neuitat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iubitorii de dulciuri din Alba Iulia au o nouă locaţie unde pot savura cele mai bune prăjituri şi torturi, pregătite atent doar pentru ei. Din dorinţa de a fi cât mai aproape de pofticioşi, Cofetăria “Corina” a deschis vineri la prânz, o nouă locaţie, pe Calea Moților.

Amatorii de plăceri dulci au, de acum, un nou loc dedicat lor. Îndrăgitul laborator de prăjituri „Corina” vă așteaptă în noua locație care oferă un spațiu ideal pentru a savura o prăjitură, într-o ambianță deosebită.

Mobilier elegant, pereți înflorați și un aer parizian. Locul este cochet, luminos, viu colorat. În cofetăria  „Corina“, atmosfera este caldă, iar locul aduce mai degrabă a salon de familie, numai bun pentru o discuţie cu un prieten drag: „Asta ne dorim, să avem mulţi prieteni, iar prietenii noştri să se simtă bineveniţi la noi“, spune doamna Corina.

De ce cofetăria „Corina“ este diferită? În primul rând pentru că totul este făcut cu suflet: “Am făcut această investiție din dragoste pentru clienții care au fost alături de noi tot timpul”, povestește antreprenoarea.

Prăjiturile ieşite din mâinile cofetarilor i-au cucerit pe toți. Specificul dulciurilor de la „Corina” este în primul rând calitatea. Prăjiturile sunt „aşa cum se făceau pe vremuri”. Fie că este vorba despre cele tradiţionale româneşti, fie că au specific străin, gustul este inconfundabil.

YouTube video

Cofetăria Corina pune la dispoziţia clienților atât prăjituri clasice, cât şi dintre cele mai exclusiviste. „Produsele noastre sunt făcute cu suflet și toate au amprenta noastră, gustul şi nota personală”.

Prăjiturile făcute se adresează tuturor, atât părinţilor pretenţioşi, care au copii cu imaginaţie, cât şi organizatorilor de evenimente business, petrecăreţilor sau chiar viitorilor miri. “Fiecare eveniment este unic pentru noi şi ne implicăm 100% în decorul prăjiturilor”.

„Nu e o cofetărie oarecare. Am vrut să facem ceva diferit, omul să aibă un sentiment de bucurie ori de câte ori trece pe la noi”, explică doamna Corina. Iar reţeta găsită pentru noul magazin pare una de succes. Încă din prima zi de deschidere, vitrina s-a golit de prăjituri, iar viitorul pare promiţător.

Cofetăria „Corina” încearcă să ofere clienţilor albaiulieni dulcele perfect, care îi va satisface şi pe cei mai pretenţioşi cunoscători, într-o atmosferă de lux.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini ”dulci” de la deschidere:

[nggallery id=6453]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea