Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Cerere în căsătorie cu torțe și artificii pe pârtia de la Arieșeni: Surpriza emoționantă a unui tânăr pentru iubita sa

FURDUI Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| Cerere în căsătorie cu torțe și artificii pe pârtia de la Arieșeni: Surpriza emoționantă a unui tânăr pentru iubita sa

Un tânăr din judeţul Bihor i-a pregătit o surpriză uriaşă iubitei sale la început de 2023. Cu complicitatea prietenilor și cu ajutorul monitorilor de la școala de schi Gligor, băiatul a cerut-o în căsătorie chiar pe pârtia de schi.

Povestea s-a petrecut pe pârtia Vârtop 2, din judeţul Alba, staţiune unde cei doi se aflau împreună cu un grup de prieteni.

YouTube video

Tânărul, acompaniat de monitori cu torțe, a coborât pârtia pe schiuri și în mijlocul unei inimi din petale de trandafiri și-a cerut iubita de soție. Emoţionată, fata a acceptat inelul de logodnă şi, desigur, i-a oferit iubitului ei răspunsul dorit.

YouTube video

Tabloul romantic a fost încununat de un foc de artificii, luminoase și colorate precum iubirea celor doi îndrăgostiți.

Administratorul Bogdan Gligor ne-a spus că pe pârtie se schiază, datorită zăpezii artificiale, așa că turiști sunt așteptați să se bucure de sporturile de iarnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea