Ziarul Unirea
 

FOTO/VIDEO Ceremonia de rotire a colanului şi de schimbare a preşedintelui Rotary Club Alba Iulia. Florin Mărginean, noul preşedinte

Ceremonia de rotire a colanului şi de schimbare a preşedintelui Rotary Club Alba Iulia, a avut loc joi, la elegantul restaurant al Hotelului Allegria din Alba Iulia. Ilie Sbuciumelea i-a predat mandatul de preşedinte colegului său, Florin Mărginean.

Joi, la elegantul restaurant al Hotelului Allegria din Alba Iulia, a avut loc ceremonia oficială de schimbare a președintelui Rotary Club Alba Iulia, în cadrul căreia Ilie Sbuciumealea a predat ștafeta conducerii clubului lui Florin Mărginean, cel care va fi președinte până în 2019.

La ceremonia oficială au fost prezenți reprezentanţii cluburilor din judeţ dar nu numai, Clubul Abrud-Cîmpeni, Clubul Deva-Castrum, Clubul din Teiuş, Clubul din Sebeş, Clubul Civitas Solis, Lion, Rotaract şi Interact din Alba Iulia.

S-a vorbit despre ceea ce a realizat Rotary Club Alba Iulia în anul precedent, dar și despre planurile clubului în mandatul 2018-2019.

Ilie Sbuciumelea a punctat pe scurt anumite momente din activitatea clubului cum ar fi  „Schimbul de generaţii”, „Vizita guvernatorului ales”, „Cupa Rotary la tenis de câmp”, „Promenada inimilor”, „Rotary plantează”, „Cortul de 1 Decembrie”, „Concertul de colinde”, predarea echipamentelor medicale pentru secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Alba, vizita Clubului din Tabor, „Cartarea Clubului Rotakids Alba Iulia”, simpozioanele care au marcat Unirea Principatelor cu România, „Carnavalul Rotary”, „Aniversarea a 113 ani de Rotary” prin lansarea a 113 lampioane în Piaţa Cetăţii,  „Balul Rotary”, participarea la acţiunea Clubului Lions „Epilepsy Challenge”, „Conferinţa districtuală de la Vişeul de Sus”.

Florin Mărginean şi-a început discursul de preşedinte prin a mulţumi tuturor, apoi a prezentat echipa cu care va lucra şi proiectele pentru anul 2018-2019.

Tema anului este Be The Inspiration.

Pentru noul an rotarian, Florin Mărginean şi echipa lui au planuri mari, pentru că şi la Rotary Club Alba Iulia acţiunile au loc sub egida Anul Centenarului Marii Uniri: „Sărbătorirea a 20 de ani de Rotaract”; „Vizită de înfrăţire în Franţa”; „Cupa Rotary la tenis de câmp”; „Participare la ICC RO-AT-GE la Sibiu”; „Traseul Fotografului Unirii”; „Promenada inimilor”; „Extinderea Clubului Rotaract”; „Rotary Prietenia”; „Rotary Plantează” (plantarea a 100 de arbori, cât împlineşte România de la Unire); „Apa şi educaţia sanitară”; „29 Noiembrie – 2 Decembrie – Alba Iulia 100”, cel mai important eveniment de sărbătorire a 100 de ani de la Marea Unire; „Seara de colinde 2018”; „Bal Mascat”; „Ziua Rotary Internaţional”; „Balul Rotary 2019”; Implementarea Global Grant Maria Beatrice, multe seminarii precum şi Conferinţa Districtuală.

S-au înmânat diplome şi distincţii, s-au strâns mâini prieteneşti şi s-au făcut promisiuni pentru mai mult şi mai bine în Rotary Club Alba Iulia.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...