Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, Centrul BALNEOMED Alba Iulia. Cel mai bun aparat pentru tratarea celulitei, vergeturilor și cicatricilor, testat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul medical Balneomed din Alba Iulia a fost dotat, de curând, cu un aparat unic în județul Alba, X-WAVE, care este cel mai bun sistem tehnic pentru tratarea celulitei și corecția vergeturilor și cicatricilor, acesta fiind testat, joi, de domnișoare, în urma unei prezentări realizate de directorul departamentului de estetică BTL România, Cosmin Gai.

aparate BALNEOMED37La Vila Elisabeta din Alba Iulia au fost prezentate două aparate de ultimă generație, care aparțin Centrului medical Balneomed. Unul dintre ele – X-WAVE – este menit să ajute doamnele și domnișoarele să scape de vestita ”coajă de portocală” de pe coapse și fese, precum și de vergeturi și cicatrici, iar celălalt – Lymphastim – ajută la amplificarea metabolismului prin stimularea sistemului limfatic.

Cosmin Gai a declarat, în cadrul întâlnirii la care au participat circa 50 de doamne și domnișoare, că o persoană ar trebui să consume, în fiecare zi, o cantitate de apă egală cu trei la sută din greutatea corporală, acesta precizând că lipsa hidratării cauzează îngrășarea și apariția celulitei.

Lymphastim – aparatul de masaj limfatic – ajută pielea să-și recapete tonusul, să arate mai tânără, îmbunătățind circulația sanguină, fiind util în special persoanelor care au probleme cu circulația periferică. După ce este utilizat, pacientul simte o relaxare, picioarele sunt mai ușoare, iar corpul este mai odihnit, a spus Cosmin Gai.

Directorul departamentului de estetică BTL România a afirmat că X-WAVE este cel mai bun aparat pentru tratarea celulitei, vergeturilor și cicatricilor. Tehnologia X-Wave constituie o revoluție în domeniul esteticii medicale, prin utilizarea unor unde acustice care induc vibrații controlate în corpul uman, obținând astfel efecte absolut spectaculoase.

Aceste două aparate au fost testate două domnișoare prezente la întâlnire, care s-au arătat mulțumite de rezultatele obținute după prima ședință.

Clinica medicală de recuperare Balenomed vine în sprijinul reprezentantelor sexului frumos cu o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii – aparatul X-WAVE.  Acesta folosește o tehnologie nouă cu rezultate vizibile, de durată, și o rată mare de satisfacție în rândul pacienților. Aplicarea este nedureroasă și nu necesită niciun regim special.

Mai multe informații despre acest aparat sunt oferite, mai jos, de Diana Radu, doctor în cadrul Centrului Medical Balneomed din Alba Iulia.

Ce este BTL X-WAVE?

BTL X-WAVE folosește energia intensă a undelor acustice, asigurând în același timp un nivel inegalabil de confort și siguranță pentru pacient. În medicina estetică, undele acustice au fost modificate cu succes pentru a satisface necesitatea de tratare a celulitei, de netezire a pielii și pentru alte tratamente estetice neinvazive.

Cine poate să urmeze acest tratament?

Tratamentele cu BTL X-WAVE sunt indicate pentru pacienții de toate vârstele și cu toate tipurile de piele care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii, să-și netezească pielea și să estompeze aspectul neregulat al acesteia. Acestea reprezintă o soluție pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior fără costurile și perioada de recuperare pe care le comportă intervențiile estetice.

De câte tratamente voi avea nevoie?

Numărul recomandat de tratamente este între 4 și 6 sesiuni pe parcursul a câteva săptămâni. Tratamentele sunt programate, de obicei, de două ori pe săptămână, iar pacienții au raportat rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament.

La ce fel de rezultate pot să mă aștept?

Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, în funcție de mai muli factori. Terapia în sine este confortabilă și nedureroasă. Pacienții asistă, de obicei, la îmbunătățirea elasticității pielii, precum și la netezirea pielii și la estomparea aspectului neregulat al acesteia. Vă puteți întoarce imediat la activitățile de zi cu zi.

În tratarea căror afecțiuni se poate folosi mai exact X-WAVE?

Terapia cu unde de soc acustice reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru:

–   Tratarea celulitei (grad I- III);

–  Tratarea iregularitatilor si denivelarilor tesutului, aparute dupa liposuctie;

–  Tratarea tesutul conjunctiv;

–  Rejuvenarea pielii si cresterea elasticitatii;

–  Tratamentul lipoedemului;

–  Stimularea sistemului limfatic;

–  Tratarea vergeturilor;

– Minimizarea cicatricilor inestetice (gr I-III)

Centrul Medical Balneomed Alba este situat pe Calea Moților din Alba Iulia. Nr. 107 A, lângă Mobila Dalin. Cei care doresc să-și facă pogramări o pot face la numărul de telefon 0749 189 294. Mai multe informații găsiți pe site-ul centrului – www.balneomed.ro.

[nggallery id=2307]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea