Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, Centrul BALNEOMED Alba Iulia. Cel mai bun aparat pentru tratarea celulitei, vergeturilor și cicatricilor, testat

Publicat

în

Centrul medical Balneomed din Alba Iulia a fost dotat, de curând, cu un aparat unic în județul Alba, X-WAVE, care este cel mai bun sistem tehnic pentru tratarea celulitei și corecția vergeturilor și cicatricilor, acesta fiind testat, joi, de domnișoare, în urma unei prezentări realizate de directorul departamentului de estetică BTL România, Cosmin Gai.

aparate BALNEOMED37La Vila Elisabeta din Alba Iulia au fost prezentate două aparate de ultimă generație, care aparțin Centrului medical Balneomed. Unul dintre ele – X-WAVE – este menit să ajute doamnele și domnișoarele să scape de vestita ”coajă de portocală” de pe coapse și fese, precum și de vergeturi și cicatrici, iar celălalt – Lymphastim – ajută la amplificarea metabolismului prin stimularea sistemului limfatic.

Cosmin Gai a declarat, în cadrul întâlnirii la care au participat circa 50 de doamne și domnișoare, că o persoană ar trebui să consume, în fiecare zi, o cantitate de apă egală cu trei la sută din greutatea corporală, acesta precizând că lipsa hidratării cauzează îngrășarea și apariția celulitei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Lymphastim – aparatul de masaj limfatic – ajută pielea să-și recapete tonusul, să arate mai tânără, îmbunătățind circulația sanguină, fiind util în special persoanelor care au probleme cu circulația periferică. După ce este utilizat, pacientul simte o relaxare, picioarele sunt mai ușoare, iar corpul este mai odihnit, a spus Cosmin Gai.

Directorul departamentului de estetică BTL România a afirmat că X-WAVE este cel mai bun aparat pentru tratarea celulitei, vergeturilor și cicatricilor. Tehnologia X-Wave constituie o revoluție în domeniul esteticii medicale, prin utilizarea unor unde acustice care induc vibrații controlate în corpul uman, obținând astfel efecte absolut spectaculoase.

Aceste două aparate au fost testate două domnișoare prezente la întâlnire, care s-au arătat mulțumite de rezultatele obținute după prima ședință.

Clinica medicală de recuperare Balenomed vine în sprijinul reprezentantelor sexului frumos cu o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii – aparatul X-WAVE.  Acesta folosește o tehnologie nouă cu rezultate vizibile, de durată, și o rată mare de satisfacție în rândul pacienților. Aplicarea este nedureroasă și nu necesită niciun regim special.

Mai multe informații despre acest aparat sunt oferite, mai jos, de Diana Radu, doctor în cadrul Centrului Medical Balneomed din Alba Iulia.

Ce este BTL X-WAVE?

BTL X-WAVE folosește energia intensă a undelor acustice, asigurând în același timp un nivel inegalabil de confort și siguranță pentru pacient. În medicina estetică, undele acustice au fost modificate cu succes pentru a satisface necesitatea de tratare a celulitei, de netezire a pielii și pentru alte tratamente estetice neinvazive.

Cine poate să urmeze acest tratament?

Tratamentele cu BTL X-WAVE sunt indicate pentru pacienții de toate vârstele și cu toate tipurile de piele care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii, să-și netezească pielea și să estompeze aspectul neregulat al acesteia. Acestea reprezintă o soluție pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior fără costurile și perioada de recuperare pe care le comportă intervențiile estetice.

De câte tratamente voi avea nevoie?

Numărul recomandat de tratamente este între 4 și 6 sesiuni pe parcursul a câteva săptămâni. Tratamentele sunt programate, de obicei, de două ori pe săptămână, iar pacienții au raportat rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament.

La ce fel de rezultate pot să mă aștept?

Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, în funcție de mai muli factori. Terapia în sine este confortabilă și nedureroasă. Pacienții asistă, de obicei, la îmbunătățirea elasticității pielii, precum și la netezirea pielii și la estomparea aspectului neregulat al acesteia. Vă puteți întoarce imediat la activitățile de zi cu zi.

În tratarea căror afecțiuni se poate folosi mai exact X-WAVE?

Terapia cu unde de soc acustice reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru:

–   Tratarea celulitei (grad I- III);

–  Tratarea iregularitatilor si denivelarilor tesutului, aparute dupa liposuctie;

–  Tratarea tesutul conjunctiv;

–  Rejuvenarea pielii si cresterea elasticitatii;

–  Tratamentul lipoedemului;

–  Stimularea sistemului limfatic;

–  Tratarea vergeturilor;

– Minimizarea cicatricilor inestetice (gr I-III)

Centrul Medical Balneomed Alba este situat pe Calea Moților din Alba Iulia. Nr. 107 A, lângă Mobila Dalin. Cei care doresc să-și facă pogramări o pot face la numărul de telefon 0749 189 294. Mai multe informații găsiți pe site-ul centrului – www.balneomed.ro.

[nggallery id=2307]


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Operațiunea „Transilvania”: Rețea de peste 50 de tâlhari români anihilată de DIICOT, carabinieri și Europol. Cum erau „agățate” victimele

Publicat

în

Operațiunea „Transilvania”: Rețea de peste 50 de tâlhari români anihilată de DIICOT, carabinieri și Europol. Cum erau „agățate” victimele

Presa italiană scrie despre rețeaua de tâlhari români dată în vileag vineri de către DIICOT:  femeile din grupare amețeau bătrâni cu doze masive de Valium pentru ca apoi să-i jefuiască. Un fost pilot a făcut două atacuri de cord după doza de Valium primită din partea româncelor.

Operațiunea, coordonată de Parchetul din Locri și denumită „Transilvania”, a scos la iveală o grupare infracțională cu o structură piramidală și două baze active între România și Italia, potrivit Rai News.

Elit - Gustul Desăvârșit

În prezent, există 59 de suspecți și au fost identificate 15 victime

Ancheta carabinierilor, desfășurată în colaborare cu Europol, a pornit de la plângerea, în 2018, a unui bărbat în vârstă care a fost înșelat de o româncă. Femeia l-a determinat să-i dea 20.000 de euro, pe care i-a transferat apoi în România. Femeia se prefăcuse că este îndrăgostită de el pentru a-i câștiga încrederea și a putea astfel să obțină banii.

Carabinierii au început alte investigații care au scos la iveală o grupare criminală formată în întregime din cetățeni români și în care fiecare suspect avea o sarcină bine definită, iar la conducerea grupării se afla un cuplu.

Se presupune că gruparea se folosea de tinere care își alegeau cu grijă potențialele victime, în principal bărbați în vârstă de 70-90 de ani, de la care obțineau apoi sume mari de bani.

Banii, care ajungeau până la 1.000 de euro pentru fiecare „cadou”, erau fie dați de victimă direct în mâinile escrocului, fie transferați către conducerea de vârf a bandei din România.

Victima era „agățată” pe stradă sub pretextul vânzării de brichete și batiste

Urma faza de „racolare”, în care tinerele, profitând de singurătatea și vulnerabilitatea victimelor, se declarau îndrăgostite. Apoi, spuneau că au nevoie de bani, invocând, în cele mai multe cazuri, probleme de sănătate fictive ale lor sau ale membrilor familiei lor care locuiau, în special, în spațiul european.

Amenințările erau, de asemenea, la ordinea zilei, iar în unele cazuri s-au transformat în extorcare de fonduri atunci când victima, realizând ce se întâmpla, nu mai plătea niciun ban. În acel moment, victima era intimidată cu dezvăluirea relației clandestine partenerilor de viață.

Lipsa de scrupule a membrilor organizației a fost confirmată de un episod din decembrie 2018, când carabinierii din San Luca au arestat două femei, care au fost ulterior condamnate și sunt încă în închisoare.

Acestea au jefuit casa unui bărbat de 77 de ani, care fusese anterior pilot de circuit, nu înainte de a-i administra o doză aproape letală de valium, ceea ce i-a provocat bărbatului două atacuri de cord în zilele care au urmat evenimentului.

În alte două rânduri, în decembrie 2018 și aprilie 2021, carabinierii au arestat în flagrant delict două femei în momentul în care încasau banii de șantaj în urma răzvrătirii victimelor lor, care au fost obligate să plătească noi sume pentru ca relația să nu fie dezvăluită familiilor lor.

Suspecții se întorceau periodic în România pentru a-și redefini strategiile operaționale și pentru a împărți veniturile obținute din comportamentul lor ilegal.

sursa: dcnews.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| INCENDIU în Sebeș: Acoperișul unei case, CUPRINS de flăcări. Intervin pompierii cu patru autospeciale

Publicat

în

UPDATE FOTO| INCENDIU în Sebeș: Acoperișul unei case, CUPRINS de flăcări. Intervin pompierii cu patru autospeciale

Un incendiu a izbucnit în seara zilei de vineri, 20 mai, la o casa din Sebeș. 

Garda de intervenție Sebeș, în cooperare cu SVSU Sebeș intervine pentru localizarea și lichidarea flăcărilor izbucnite la o casă de locuit din Municipiul Sebeș.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din primele informații incendiul se manifestă la acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

În cadrul intervenției au fost alocate patru autospeciale pentru stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

UPDATE 20:09 : S-a reușit localizarea incendiului în limitele gasite (80 mp casa de locuit si 10 mp o anexa). Intervenție este îngreunată de prezența unei cantități mari de materiale combustibile in interior (maculatura/hârtie). În acest moment nu mai este pericol de extindere și se lucreaza în continuare pentru lichidarea incendiului. ISU Alba


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

SUBIECTE și BAREME la BACALAUREAT 2022, sesiunea specială, proba la alegere a profilului: Ce au primit olimpicii astăzi

Publicat

în

SUBIECTE și BAREME la BACALAUREAT 2022, sesiunea specială, proba la alegere a profilului: Ce au primit olimpicii astăzi

Bacalaureatul 2022, sesiunea specială, a continuat astăzi, 20 mai, cu proba la alegere a profilului, pentru elevii olimpici din România.

Această sesiune este pentru absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în aceeași perioadă cu examenul național de Bacalaureat 2022.

SUBIECTE și BAREME la BACALAUREAT 2022, sesiunea specială, la proba la alegere

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA GEOGRAFIE

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA PSIHOLOGIE

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA LOGICĂ

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA INFORMATICĂ

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA CHIMIE ORGANICĂ

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA CHIMIE ANORGANICĂ

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA BIOLOGIE

CLICK PENTRU: SUBIECTELE LA ANATOMIE

CLICK PENTRU: BAREMELE LA GEOGRAFIE

CLICK PENTRU:BAREMELE LA  PSIHOLOGIE

CLICK PENTRU: BAREMELE LA LOGICĂ

CLICK PENTRU: BAREMELE LA INFORMATICĂ

CLICK PENTRU: BAREMELE LA CHIMIE ORGANICĂ

CLICK PENTRU: BAREMELE LA CHIMIE ANORGANICĂ

CLICK PENTRU: BAREMELE LA BIOLOGIE

CLICK PENTRU: BAREMELE LA ANATOMIE

Elit - Gustul Desăvârșit

Iată calendarul oficial al sesiunii speciale a examenului de BAC 2022:

 • 9-10 mai 2022: Înscrierea candidaților la sesiunea specială de examen
 • 11 mai 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
 • 12-13 mai 2022: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
 • 16-17 mai 2022: Evaluarea competențelor digitale — proba D
 • 17 mai 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
 • 18 mai 2022: Limba și literatura română — proba E)a) — proba scrisă
 • 19 mai 2022: Proba obligatorie a profilului — proba E)c) — proba scrisă
 • 20 mai 2022: Proba la alegere a profilului și specializării — proba E)d) — proba scrisă
 • 23 mai 2022: Limba și literatura maternă — proba E)b) — proba scrisă
 • 26 mai 2022: Afișarea rezultatelor până la ora 12.00
  • Depunerea contestațiilor (între orele 12.00 și 14.00)
 • 26-29 mai 2022: Rezolvarea contestațiilor
 • 29 mai 2022: Afișarea rezultatelor finale

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare