Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. BUCURIE dăruită în prag de Crăciun de un grup de tineri din Alba: Zeci de familii din județ vor avea sărbători fericite: ”Copiii pe care i-am vizitat ştiu că Moşul nu i-a uitat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Emoţii mari şi multă bucurie duminică pentru tinerii din Alba Iulia, membrii grupului SOS Alba. Fericirea de pe chipul celor care au primit daruri în prag de sărbători nu poate fi descrisă în cuvinte, iar mulţumirea celor care au muncit pentru ca totul să iasă bine este maximă. Cei vizitaţi, vor avea sărbători fericite.

Și a venit ziua cea mare! Tinerii inimoși din Alba Iulia, implicați în campania De Crăciun fii mai bun au plecat la drum. Au încărcat mașinile și au dus darurile celor mai puțin norocoși. Au lucrat împreună în acest weekend și au pregătit pachete ”dedicate” pentru peste 20 de familii.

YouTube video

Ziua a început cât se poate de energic, iar baieții și fetele au încărcat în maşini pachetele pregătite pentru zeci de familii sărmane din judeţ. Odată încărcaţi şi cu toate pregătite au pornit la drum, hotărâţi să fie mesagerii Moşului măcar pentru o zi.

YouTube video

Surpriza a fost mare mai ales pentru copilași când au văzut că darurile nu mai contenesc și în casele lor au intrat donaţiile adunate cu mult drag de oameni cu suflet mare.

YouTube video

Şi acestea nu au fost singurele daruri care le vor face sărbătorile frumoase. Haine, încălţăminte, jucării, dulciuri şi alimente – de toate au găsit în pachetele primite. Oamenii au fost atât de impresionaţi de ceea ce au primit încât nu au scos niciun cuvânt cât timp voluntarii au fost la ei, fiind parcă încremeniți de atâtă bunătate revărsată peste ei.

YouTube video

”Bucuria din ochii celor pe care i-am vizitat astăzi ne arată încă o dată că orice ajutor, cât de mic ar fi, pentru unii înseamnă mult.

„De Crăciun fii mai bun” înseamnă muncă în echipă, dăruire şi dragoste. Am reuşit împreună să facem fericiţi zeci de oameni care nu sperau că vor avea sărbători liniştite. Suntem mulţumiţi şi mulţumim celor care ne-au sprijinit pentru că acum copiii pe care i-am vizitat ştiu că Moşul nu i-a uitat”, spun tinerii SOS Alba.

De asemenea, un mesaj mare de mulțumire pleacă și spre firma de curierat DPD Alba care le-a pus la dispoziție o dubă cu care tinerii au putut transporta mai ușor pachetele de Craciun, BMV Asset și Oanea Inter Speed și nu în ultimul rând cofetăriei Claudia.

[nggallery id=7635]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea