Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: BENZILE REVERSIBILE au fost puse în funcțiune, pe Calea Moților. Măsuri de fluidizare a traficului rutier, întreprinse de Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După cum s-a anunțat de câteva săptămâni, administrația locală din Alba Iulia a instituit o nouă sistematizare rutieră pe Calea Moților din municipiu. Pe o porțiune de circa 600 de metri, între intersecțiile cu străzile Varese și Detunata, pentru 2 ore, între 7:00 și 9:00, circulația dinspre Micești se desfășoară pe două benzi în loc de una. Participanții la trafic trebuie să sporească atenția în momentul în care se deplasează pe respectivul sector de drum, pentru a preveni producerea unor accidente de circulație.

După cum au precizat reprezentanții administrației locale albaiuliene, „îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier este o preocupare a administrației locale. În scopul fluidizării traficului rutier pe strada Calea Moților, pentru evitarea blocajelor rutiere la orele cu trafic intens, începând cu 03.09.2019 se va amenaja o bandă de cu circulație reversibilă pe sectorul cuprins între intersecția cu str. Varese și intersecția cu str. Detunata, în intervalul orar 7:00 – 9:00.”

YouTube video

Complementar benzilor reversibile se va majora și timpul alocat culorii verzi dinspre Micești în intersecția semaforizată din zona stadionului municipal.

„Pentru îmbunătățirea capacității de circulație în intersecția semaforizată str. Calea Moților – str. Republicii – bd. Revoluției 1989, în limita posibilităților, se vor majora timpii de trecere pe artera str. Calea Moților din direcția Micești.

Amplasarea – ridicarea semnalizării rutiere se va realiza, în fiecare zi lucrătoare, de către Poliția Locală a municipiului Alba Iulia.

https://youtu.be/9OkF6oWV3EE

[nggallery id=7399]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea