FOTO/ VIDEO/ Autostrada Sebeș – Turda: Progresele din luna septembrie, de pe lotul 1

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Constructorul (Impresa Pizzarotti) a avansat timid la umpluturi și la coloanele forate ale viitoarelor structuri în zona nodului Sebeș. S-au ridicat grinzi și a fost suprabetonată o porțiune a podului peste Râul Mureș. A fost așternut asfalt pe câteva segmente înspre limita nordică a acestui șantier.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În continuare există secțiuni întinse care așteaptă balastul stabilizat și straturile de asfalt, dar care întârzie să apară. În plus, multe structuri din nodurile rutiere Sebeș și Alba Iulia Nord (dar și de pe restul tronsonului) nu au avansat în ultima lună într-un ritm satisfăcător.

”Solicităm oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să aplice măsurile contractuale necesare astfel încât lucrările să se încadreze în graficul de execuție aprobat. De asemenea, cerem identificarea unei soluții birocratice de a deschide traficul în 2019 pe sectorul dintre nodul Alba Iulia Sud și Sebeș (Lancrăm) pe bretelele scurte care se conectează la cele două giratorii existente”, a scris pe pagina de socializare reprezentantul Asociației Pro Infrastructură.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419