FOTO VIDEO| Autospecială de pompieri cu mesaje sonore de prevenerire a răspândirii COVID-19, ,, la plimbare” prin Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O autospecială aparținând ISU Alba a fost filmată în această seară de sâmbătă, 14 noiembrie, transmițând mesaje sonore de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului pandemic, pentru pietonii care se plimbau pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia.

,,Păstrați o distanță de un metru și jumătate față de celălalte persoane pe care le întâlniți. Dacă vă aflați în transportul în comun, încercați să nu vă așezați față în față cu ceilalți.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Evitați, cât de mult puteți, orice contact direct cu alte persoane, în afara cercului din care fac parte cei din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, atingerea feței cu mâinille.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Evitați contactul cu suprafețele care sunt atinse în mod frecvent de alte persoane, precum balustrade, planșe, mânere, butoane de lift,” a fost mesajul sonor transmis de către autospecială, în contextul evoluției negative a pandemiei pe teritoriul județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419