Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Au început lucrările la rosturile de dilatație la podul peste Mureș de la intrarea în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri seara, după ora 21.00, au început lucrările la rosturile de dilatație la podul peste Mureș de la intrarea în Alba Iulia.

Remedierea defecțiunilor apărute la rosturile de dilatație la podul situat pe DN 1 km 375+688, peste râul Mureș, județul Alba s-a dispus în urma discuțiilor purtate de C.N.A.I.R. cu reprezentanții firmei TKT Tehnologii și Tensionări în Construcții SRL.

YouTube video

Am primit mai multe sesizări de la albaiulieni dar și de la locuitorii din Sebeș referiotr la situația la podul de peste râul Mureș. Oamenii au dreptate să fie revoltați.

Aici s-a lucrat, din punctul meu de vedere, de mântuială. Contructorii mi-au explicat și că suma a fost una mică și că doar o firmă a venit la licitație. Ei spun că sunt 10 ani perioadă de garanție și că dacă lucrările nu sunt de calitate, constructorul, practic ce nu a dat pe mere, va da pe pere, pentru că el trebuie să înlocuiască acum toate rosturile de dilatație făcute din mastic.

YouTube video

În această seară, urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu Ministrul Transporturilor, constructorul va începe lucrări de reparații  pe propria cheltuială. Practic, vor fi înlocuite acele rosturi de dialatație cu niște soluții tehnice pe care ei le-au mai folosit pe drumuri naționale și care rezistă.

Aici e vorba de un trafic de 50.000 de mașini pe zi, de trepidații, de un pod din 1954 și sigur că lucrurile cedează, dar e evident că lucrările au fost făcute de mântuială. Am cerut constructorului să vină cu acele rosturi din beton, pentru că acolo unde ele au fost puse nu sunt probleme”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, deputatul Florin Roman.

[nggallery id=7970]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea