FOTO, VIDEO| Au început lucrările la rosturile de dilatație la podul peste Mureș de la intrarea în Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Miercuri seara, după ora 21.00, au început lucrările la rosturile de dilatație la podul peste Mureș de la intrarea în Alba Iulia.

ELIT

Remedierea defecțiunilor apărute la rosturile de dilatație la podul situat pe DN 1 km 375+688, peste râul Mureș, județul Alba s-a dispus în urma discuțiilor purtate de C.N.A.I.R. cu reprezentanții firmei TKT Tehnologii și Tensionări în Construcții SRL.

Mihail David - 2020

Am primit mai multe sesizări de la albaiulieni dar și de la locuitorii din Sebeș referiotr la situația la podul de peste râul Mureș. Oamenii au dreptate să fie revoltați.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Aici s-a lucrat, din punctul meu de vedere, de mântuială. Contructorii mi-au explicat și că suma a fost una mică și că doar o firmă a venit la licitație. Ei spun că sunt 10 ani perioadă de garanție și că dacă lucrările nu sunt de calitate, constructorul, practic ce nu a dat pe mere, va da pe pere, pentru că el trebuie să înlocuiască acum toate rosturile de dilatație făcute din mastic.

În această seară, urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu Ministrul Transporturilor, constructorul va începe lucrări de reparații  pe propria cheltuială. Practic, vor fi înlocuite acele rosturi de dialatație cu niște soluții tehnice pe care ei le-au mai folosit pe drumuri naționale și care rezistă.

Aici e vorba de un trafic de 50.000 de mașini pe zi, de trepidații, de un pod din 1954 și sigur că lucrurile cedează, dar e evident că lucrările au fost făcute de mântuială. Am cerut constructorului să vină cu acele rosturi din beton, pentru că acolo unde ele au fost puse nu sunt probleme”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, deputatul Florin Roman.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

tony 9 iulie 2020 at 9:30

Podul acela are probleme aproape in fiecare an,nu cred ca e mai mult de un an de cand s-a lucrat la pod iar acuma e praf din nou asta ca sa ne dam seama cat de bine gestioneaza lucrurile liberalii la Alba Iulia…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...