FOTO, VIDEO: Armată de inimi roşii și ursuleți de pluş, de toate mărimile, pe Bulevardul Transilvaniei, din Alba Iulia. Cadouri de Valentine’s Day pentru îndrăgostiții de toate vârstele

Cadouri de Valentine’s Day pentru îndrăgostiții de toate vârstele: o armată de inimi roşii și ursuleți de pluş, de toate mărimile, pe Bulevardul Transilvaniei, din Alba Iulia.

Citește și: Mesaje de dragoste frumoase • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante • Texte de dragoste romantice, haioase sau amuzante pentru persoana iubită

Sfântul Valentin, sărbătoare occidentală, s-a insinuat de zeci de ani încoace şi în vieţile românilor, aducând nu numai un fior de iubire şi dragoste, cât şi o nouă goană după cadouri, într-o mare de kitsch roz şi pufos.

Odată cu cea de-a doua săptămână a lui februarie, tarabele şi vitrinele se umplu până la refuz cu inimioare, restaurantele își schimbă meniurile, cluburile fac petreceri pentru perechile de îndrăgostiți.

Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, comercianții și-au făcut deja apariția cu o zi înainte de 14 februarie, iar florăresele pregătesc deja o ofertă de Ziua îndrăgostiţilor, cu trandafiri roşii.

Trecătorii au fost întâmpinaţi miercuri de o armată de inimi roşii de pluş, de toate mărimile – de la inimi pricăjite, numai bune de agăţat la oglinda retrovizoare, printre brăduţi, CD-uri şi mătănii, la inimi gigant care ar putea ocupa cu uşurinţă un sfert din camera celui sau celei care o va primi.

Citește și: Mesaje de valentine’s day

Nu au lipsit nici ursuleții de pluș de toate mărimile, brățările hand made, ghioceii, dar și botoșei tricotați.

Pentru nehotărâţi, comercianții au promis că vor fi și mâine prezenți, cu aceeași ofertă bogată de cadouri dedicate îndrăgostiţilor de toate vârstele.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...