Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Ambasadorul Germaniei în vizită la Liceul German din Sebeș. Întâlnire cu consilierul local Radu Cristian și conducerea școlii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 27 aprilie, Liceul German din Sebeș a fost gazda unei întâlniri la care au participat Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la București, consilierul local Radu Cristian și conducerea școlii.

Pe ordinea de zi a întânirii a fost situația învățământului la Liceul German și comunitatea săsească din municipiul Sebeș.

Consilierul local Radu Cristian se numără printre cei care au susținut înființarea unei unități școlare cu predare în limba germană. Astfel, Liceul German, singura unitate de învățământ cu predare în limba maternă germană s-a înființat în anul 2015, la solicitarea agenților economici dar și a părinților care își doreau pentru copiii lor să învețe într-o școală care să le ofere calitate învățării și mediu optim desfășurării procesului instructiv-educativ.

https://youtu.be/GJSLjHlLPMI

Prin înființarea și dezvoltarea acestui Liceu German cu dascăli calificați și vorbitori de limba germană s-a oferit municipiului și județului forța de muncă calificată pentru agenți economici și un renume important adus prin delegații germane municipiului Sebeș.

Material în curs de actualizare.

[nggallery id=5516]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfântul mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, sărbătorit de credincioşi în 23 aprilie. Tradiţii şi obiceiuri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Sfântul mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, sărbătorit de credincioşi în 23 aprilie. Tradiţii şi obiceiuri Sfântul Gheorghe, sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie, este unul dintre cei mai veneraţi sfinţi din calendarul ortodox. El are o importanţă deosebită şi în calendarul popular, fiind celebrat pe parcursul a trei zile, de pe 22 pe 24 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea