FOTO-VIDEO: Ambasadorul Germaniei în vizită la Liceul German din Sebeș. Întâlnire cu consilierul local Radu Cristian și conducerea școlii

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Vineri, 27 aprilie, Liceul German din Sebeș a fost gazda unei întâlniri la care au participat Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la București, consilierul local Radu Cristian și conducerea școlii.

ELIT

Pe ordinea de zi a întânirii a fost situația învățământului la Liceul German și comunitatea săsească din municipiul Sebeș.

Consilierul local Radu Cristian se numără printre cei care au susținut înființarea unei unități școlare cu predare în limba germană. Astfel, Liceul German, singura unitate de învățământ cu predare în limba maternă germană s-a înființat în anul 2015, la solicitarea agenților economici dar și a părinților care își doreau pentru copiii lor să învețe într-o școală care să le ofere calitate învățării și mediu optim desfășurării procesului instructiv-educativ.

Prin înființarea și dezvoltarea acestui Liceu German cu dascăli calificați și vorbitori de limba germană s-a oferit municipiului și județului forța de muncă calificată pentru agenți economici și un renume important adus prin delegații germane municipiului Sebeș.

Material în curs de actualizare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419