FOTO/VIDEO: „Am făcut magie și am făcut-o din pasiune!”- Daruri de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial “Rița Gărgărița” din Alba Iulia, de la membrii grupului “Mașini prin Transilvania”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei şi a dăruirii. Centrele de plasament și casele de tip familial sunt pline de copii care poate nu ştiu ce înseamnă un brad împodobit sau nu au trăit bucuria descoperirii cadoului mult dorit sub pomul de Crăciun.

Copiii aflaţi la Casa de tip familial “Rița Gărgărița” din Alba Iulia avut parte de o surpriză din partea tinerilor grupului “Mașini prin Transilvania”. Alături de spălătoria auto Thomas, care a donat încasările de pe o zi pentru acțiunea caritabilă, pasionații au dat dovadă de mărinimie, şi le-au lăsat celor cu care soarta a fost mai dură, daruri de Crăciun.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În această perioadă, oamenii cu suflet mare s-au gândit şi la ei, în speranţa că le vor face sărbătorile mai frumoase. Acţiunea de caritate “Dincolo de pasiune” a mobilizat zeci de persoane care au donat bani sau pachete cu alimente, dulciuri, hainuțe și jucării. În demersul lor de a aduce bucurie în prag de sărbătoare, li s-au alăturat și tineri din Cluj, pentru care distanța nu a fost un obstacol și au venit la Alba Iulia pentru a dărui, din ce au avut fiecare, pentru a aduce zâmbetul pe chipul copiilor. Vezi și: MESAJE de CRACIUN

În ziua de 20 decembrie a.c.,membrii grupului, însoţiţi de reprezentanții spălătoriei auto Thomas din Alba Iulia, s-au deplasat la copii, pentru a le aduce puţină veselie, speranţă şi lumină, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, prin cadourile oferite.

Îndată ajunşi, s-a observat bucuria copilaşilor, care i-au întâmpinat, entuziasmaţi de faptul că au sosit cadourile de la Moş, iar apoi, împreună cu ei au colindat, dar nerăbdători să deschidă cadourile. Vezi șiMESAJE DE ANUL NOU

“Am vrut să arătăm oamenilor că ne pasă și de alții și nu suntem așa cum cred ei, așa cum suntem caracterizați la grămadă în trafic. Am reușit, am făcut magie și am făcut-o din pasiune!”, spun tinerii.

Campania de Crăciun va continua zilele următoare cu cadouri și vizite la alte persoane defavorizate din județ. Potrivit reprezentanţilor grupului, astfel de manifestări de solidaritate vor continua nu doar pe parcursul sărbătorilor de iarnă, dorindu-se „permanentizarea unor gesturi menite să aline suferinţa şi să atenueze consecinţele sărăciei “.

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

1 comentariu

Sergiu 21 decembrie 2017 at 21:10

Bravo !!@@@@!!!!!!!!!Sa fiti sanatosi sa ajuta ti si la Anul !!!!!!

Comentariile sunt oprite