Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

FOTO, VIDEO, Alegeri Europarlamentare 2014: Mircea Hava a votat cu „oameni competenţi” şi vrea „o dreaptă unită” inclusiv cu PMP

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

alegeri Europarlamentare 201428Primarul Mircea Hava a votat astăzi pentru alegerile europarlamentare, la ora 10.15, la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Preşedintele PDL Alba a vorbit şi despre o dreaptă unită, mai exact o fuziune a partidelor de centru-dreapta, la care sunt aşteptate toate inclusiv Partidul Mişcarea Populară, dar cele care trebuie să discute serios sunt PDL şi PNL. Acesta a votat astăzi „cu oameni care au arătat că ştiu să facă, nu cu oameni care merg să câştige mii de euro pe lună şi spun că sunt români”.

„Pentru un Parlament European cu oameni competenţi, cu oameni care au arătat că ştiu să facă, nu cu oameni care merg acolo să câştige mii de euro pe lună şi să spună că sunt români. Am votat pentru eficienţă, pentru competenţă, şi nu până la urmă, pentru prima dată pentru Europa”, a precizat Mircea Hava.

Primarul a spus că nu se teme de o fraudare a alegerilor (în Alba) de către cei care sunt la butoane, pentru că „nu este prima dată când organizăm alegeri, avem oameni foarte buni în secţii. Nu se poate face nimic doar dacă cumva se schimbă sacii pe drum, însă acestea sunt de domeniul imposibilului. Deci nu, nu se poate frauda, aici nu. În Alba Iulia şi în judeţul Alba nu se poate frauda. Ei în alte părţi unde sunt alţii cei care organizează, cei care sunt la butoane, acolo da. Nu că mă tem, sunt sigur că se va băga mâna, aşa cum s-a băgat tot timpul în sacul cu voturi pentru că aşa sunt obişnuiţi”, a spus Mircea Hava care a precizat apoi că s-a referit la zona de dincolo de arcul Carpatic.

Edilul oraşului s-a arătat convins de faptul că la alegerile europarlamentare se vor prezenta mai puţini votanţi decât la cele locale, legislative sau prezidenţiale. „Este vorba despre o lipsă de civilizaţie politică a competitorilor. Care nu le-au explicat aproape deloc ce înseamnă alegerile europarlamentare. Între competitori discuţiile au fost cam sterile. Au fost unii care asta au făcut, au vorbit tot timpul de Europa, dar aceştia nu au fost puşi pe sticlă (…) Nu au fost discuţii despre Parlamentul European decât o anumită parte a competitorilor, care au discutat mult despre P.E.”, a mai spus Mircea Hava.

Acesta a declarat că vrea de mult o dreaptă unită, iar acest lucru este obligatoriu „dacă vrem să ne mai numim oameni politici, cei care sunt de dreapta”.

„În momentul în care nu ne unim putem să ne luam gândul de la democraţie si de la alegeri libere. Unindu-ne câştigăm putere, putem să facem o dreapta până în 40%. Obligatoriu trebuie să avem această dreaptă, este unul dintre marile mele proiecte politice şi sper să scăpăm de orgolii sa putem scăpa de cei care ne încurcă si sperăm să facem o dreaptă pe care o aşteaptă mulţi oameni de la noi”, a mai spus Mircea Hava care a precizat sunt aşteptaţi şi cei din Mişcarea Populară, Forţa Civică, dar cele două partide care trebuie să discute sunt PDL şi PNL.

Revenim cu VIDEO

[nggallery id=1806]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea